-
abi ekşi sozlukte okudum.ben yannış annamışta olabilirim o yuzden size yazıyrum ordaki yazıyı...
burakla yüzyüze bir görüşmeden sonra, palavra olmadığına en azından ben eminim, başkaları da öğrenir yavaştan, rip diyebileceğimiz gruptur şu saniyeden sonra, ayrıca meraklıları için artık athena'dır burak gürpınar ayrıca bu dağılma olayı delicesine kerem tüzün'e deniz yılmaz'a ve özgür kankaynar'a ne olacak sorunsalını gündeme getirmektedir. hepsi pek yetenekli olan bir gruptu, hani kerem nekropsi ile çalışmalara başladı, demir demirkan'da çalıyor felan ama deniz napar, yeni grup kurar mı, özgür yine albümlerde onun bunun arkasında çalmaya mı geri döner.. merak merak merak demektir kurban.
-
yok ya olamaz inanmiyorum ben sözlüge falan artik daha neler..
saka falan heralde...
-
Günler önce duymuştum ben bunu , hatta Athena'nın bi konserinde çıkıp çalmış Burak...Aman da pek üzüldüm dağılmalarına :9
-
yaz1k, çok yaz1k..
üzgünüm ve sask1n1m..
-
şakadır canım şaka yaw :'(
-
abi ama o zaman athena nın davulcusunun bacağ mı burkulmuş kırılmış mı
ondan çalmış burak
ama bu yazılanlar gerçekse hepsine çok yazık olacak
-
olmaz öyle şey beya daha bikaç gün önce rock istanbulda izledim... dağılacağını sanmıyorum...
-
burak athenanın fanta festivaliinde çaldı çünkü albümdede çaldı burak.yani athenada çalmasının bateristin ayağınn burkulmasıyla bi alaksası yok.sadece gökhanın yoğun isteğiyle burak çaldı athenada.kurbanında daalması diye birşey yok...
-
Ben de pek ihtimal vermiyorum dağılacaklarına. Bu kadar geniş kitlelere ulaşmış, en parlak dönemlerini yaşayan bir grubu neden dağıtsınlar ki? Resmi sitelerinde de bir açıklama yok.
-
banada ole geliyo ama bole okudum.işallah yalandır.