-
iyi olmuş
-
Bence grup istese bile plak şirketleri dağılmalarına izin vermez çünkü şu anda iyi satıyorlar ve daha verecekleri konserlerle organizatörlere çok para kazandırırlar :)
-
bi kaç gün önce böyle bi haber alm1st1m ve hemen buraya yazm1st1m. alay edenler, imkans1z, olamaz, seni keklemisler diyenler olmustu. Umar1m onlar hakl1 ç1kar.
bunun bir saka, ya da k1sa süreli bir ayr1l1k olmas1 dilegiyle... ne diyim ki art1k...
___________________________
Sen hep kendine önlemler ald1n,
Ben kendime yasaklar1 koydum...
-
öyle bi piyasayı kolay kolay dağıtmazlar sen merak etme...
-
burak sadece fanta festivali çerçevesinde athenada çalıcakmış.yani kurban dağılmadı diye biliyorum.dağılmaz da.
-
bencede sakadır ya kurban gıbı bır grup dagılmıs olamaz yaaa
-
bu yazıyı bende okudum ama olamas yaa!burak fantada athenayla çaldı nedenini bilmiyorum ama bu dağılma olayını duymuştum bende..umarım öyle bişi yoktr
-
ARKADAŞLAR UMARIM BU AÇIKLAMA YETERLİ OLUR
Maalesef doğru:
Geçen haftalarda sevgili Burak Gürpınarın ağzından çıkan DAĞILIYORUZ! lafı söylentileri tamamen doğruluyor ve dahası :
Ünlü (!) ekşisözlük!te bir entry derki ;
"burakla yüzyüze bir görüşmeden sonra, palavra olmadığına en azından ben eminim, başkaları da öğrenir yavaştan, rip diyebileceğimiz gruptur şu saniyeden sonra, ayrıca meraklıları için artık athenadır burak gürpınar ayrıca bu dağılma olayı delicesine kerem tüzüne deniz yılmaza ve özgür kankaynara ne olacak sorunsalını gündeme getirmektedir. hepsi pek yetenekli olan bir gruptu, hani kerem nekropsi ile çalışmalara başladı, demir demirkanda çalıyor felan ama deniz napar, yeni grup kurar mı, özgür yine albümlerde onun bunun arkasında çalmaya mı geri döner.. merak merak merak demektir kurban.
Evet, bizde bundan sonrasını merak ediyoruz. Burak Athena grubu ile yoluna devam edeceğe benziyor. Kerem ise Demir Demirkan ve Nekropsi grubu ile zaten yolunda ilerliyordu. Özgür, kendisine çalacak bir grup bularak yoluna devam eder... Ya peki Deniz Yılmaz?
Bu konuda kesin birşey de yazmak istemiyoruz ve de yazamıyoruz... Herşeyi önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz... Gönül ister ki böyle sağlam gruplar tarih olmasın...
-
ya arkdaşlar sizde hiç duyarlılık yok gaiba kurban dağılıyo ciddi ciddi ne olur kurban mail atın ben veririm mail adreslerini ama yeterki biri bana kurbanı sevdiğini hisseddirsin ne olur yaaaaaaaaaaa ne olur burda sinir küpüne döndüm dünden beriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kurbanın yeni gitaristi garaja takılıyodu ara sıra.. gelse de bi açıklama yapsa..