Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KuRBaN Daalmış!!!

• untitled • 18 Temmuz 2005 00:58 • #478613
    arkadaşlar üzülerek söylüyorum kurban ın dağıldığı doğruymyş az önce yüxexes programının tekrarını izledim gerçekten kurban dağılmış artık burak athena daymış öf öf
  • serapis • 18 Temmuz 2005 01:20 • #478615
    ayrı ayrı daha ıyı kazanyrlarms..
    ne dıyelım haırlısı olsun..
    artk athena konserlernde goruruz burak ın pembe kafasını:)
  • La Rocque • 18 Temmuz 2005 10:32 • #478633
    Hayırlı bi iş yapmışlar,
    tebrik ediyorum,
    darısı obur sacmalıkların başına.
  • Shit_Happens • 18 Temmuz 2005 10:36 • #478634
    al işte bir tane daha.. Niye saçmalık? Onuda söyle. Sen dinlemiyorsun diye saçmalık mı oluyor? Ben dinlemiyorum ama bu şekilde bir yorum yapmıyorum. Anathema hariç..:))) Bİr onlara laf ederim!
  • niyan • 18 Temmuz 2005 15:00 • #478656
    evet yaa böyle saçmalamayn dinlemiosanız ve de sevmisaonız sonuçta türkiyede sayılı grupların başında geliolardı ve daaldıklarıda kesin değill!!sadece ara verdiler!bu aradada burak athenaya geçyi o kadar...çok sevinmeyin derim;)))
  • ReFLeKS _GİTAR • 18 Temmuz 2005 15:03 • #478657
    bişi daha duydum!!!
    deniz bi grupta bass çalacakmış diye ama HADİ LEN! dedim
    bu kesin yalandır
    ben duyduğumu söliyimde belki çııkar bişi
  • berry88 • 18 Temmuz 2005 15:04 • #478658
    çok merak ediyorum acaba herhangi bir grup ya da kişi de hem fikir olabilicez mi?
  • okan_15 • 18 Temmuz 2005 21:08 • #478699
    abi bence kurbana alternatıf grup bulunması cooooooooooook zorrrrrr we de kurbanın daalması rock camiasını cok derinden etkiler!!!!!!
  • calista • 18 Temmuz 2005 21:13 • #478700
    ya bu tekrar birleşmicekleri anlamına gelmiyo tabi ama bidaha birleşirlerse sanmamki eskisi gibi olcaklar resmi şekilde ayrıldılar bu onların bilceği iş ve ayrılma sebeblerini ise şöyle açıkladılar

biz son zamanlarda kurban değildik birileri bizden değil buraktan denizden özgürden veya keremden bash ediyodu burağı izledinmi bugün den,ze hastayım kerimin klipteki hareketini gördünmü aaaaa özgüre bak falan
    birde ayrıca aryıkbu piyasanım b.ku çoıkmış öyle dediler
  • calista • 18 Temmuz 2005 21:18 • #478701
    ya dağıldılar işte ama tekrar birleşmicek diye bişey yok tabi

dağılmalarının sebebeini ise şöyle açıkladılar
    biz artık kurban değildik bizlerden bashedilirken burak süper bateri çalıyo denizi gördüm özgürün saçlarına bak kereme bak ne güzel bas çalınıyo deniliyordu
    öteki neden ise piyasnın bozulmasıymış...

burak athenada devam etcek keram demir demirkanın arkasaında çalcakmış özgürde birilerinin arkasında zaten denizde yeni bir grupla çalıştığını söyledi