-
Gayet yerinde abicim. Yakışmış da. Kişisel sorun değil, Eren hepimizin sorunsalı oldu uzun zamandır...
-
:)öyle olsun..babamın oğlu değil ya,saydırın..:)merak ettim ama adamı..
-
eren.. olm seni şahsen tanıma fırsatım olmadı ama harbiden çok kıl bi herifsin!! ankarada karşıma çıkma dalacam sana.. bitti artık sevgim saygım kalmadı sana..
belki gitarı çok hızlı çalıyosun, belki de oldukça iyisin ama ortam yaptığın özelliği bu hareketlerinde yerle bir ediyosun..
ne diyim başka!! go away eren!! eren garajdan gitsin kampanyası başlatıcam en yakın zamanda..
-
Bu kişisel bir sorun değil. İnsanları enayi yerine koyma sorunu.
Bi insan kendi kendini "virtüöz" ilan eder mi ya??!
kim bu virtiöz yaa...
abdest suyuna sol elimi bandıriim belki elim hızlanır :)
hahahah
saygılarımla
pesimist
-
Hele hele...
Arkadaşlar Eren bir bomba daha patlattı.
www.side-line.com adresindeki kendi abuk forum başlığına komik bir mesaj daha ekledi, hele hele diyorum..
Çevirisi ;
"Bu Erenin konser fotoğrafı ;
*burada link yer alıyor*
O gitar çalarken gerçekten inanılmaz. Gerçekten Erenin fanıyım."
Erencim kusura bakma ama varlığından rahatsızlık duyuyorum. Kendisi hakkında böyle komik şeyler yazan bir insanla ilk defa karşılaşıyorum.
O tuhaf fotoğrafını ifşa ederek sahip olduğun saçma kariyeri daha bir riske ediyorsun, o fotoğraf çok kötü eren, gerçekten berbat.
Ve duyduğum memnuniyetsizlik estetik yaptırmana yol açacak boyuta gelmez umarım..
-
-
Hele hele...
fotograf tarkanın son konserinden mi
-
Hele hele...
fotoğraf cennet mahallesinden
-
Hele hele...
Hiç kafa da mı yok eren sende.. Bu yaşa gelmiş adamsın düşünemiyo musun böyle saçma hareketlerin sonuçlarını? Hangi nedenler ya da nedenlerle yapıyosan bunu.
Bi ara geldin "akıllandım" gibisinden bişeyler dedin buralarda. Tekrardan böyle salakça işlere kalkışmışsın.. Yazıkk...