-
eren bir sözde benden sana;
madem şan şöhret peşindesin git alternatif rock saçmalığından yap...
-
YA BİRİ ŞU ADAMI TANITSIN BİZE!!
KİM BU??
-
bende tanımıyorum ama kömürcü galiba ama bizim buraya doğalgaz geldi ee bu adam işsiz kalcek
-
evet artık pek para kazandırmıyo bu iş!!
-
ee o zaman bu adam ne iş yapmalı ki pardon adam dedim tanımıyoruz insanı
-
ulan ilk okul çocukları bile böyle ing. kullanmaz bee...bu neee??
-
valla tanımadan yorum yapamam...
-
Kendisini size tanıtırsam kişiliğine taciz ve hakaret etmiş olacağım, bu yüzden siz bizzat tanışın. GaRaJ'da "nere" nickli şahsiyettir.
Kısa dönemlik bi geçmişimiz vardır gitar dersi aldığımız hoca ve stüdyodan kaynaklanan.
Kötü bi niyeti yok elbet ama şu yaptığı şey hem kendisini küçük düşürüyo hem insanları aptal yerine koyuyo.
Virtüöz olabilmesi için 745389641 fırın ekmek yemesi gereken hızlı el alıştırması manyağı arkadaşımızın kendisini hiç çekinmeden gitar eksperi ilan etmesine gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum ama şu adamı düzenli dinlemek isteyebilecek bi insanın varlığına inanmıyorum.
İlerde abartı şeyler duyar dinlerseniz yemeyin diye yazıyorum.
Hadi ben kaçtım.
-
valla eren in gitar çalması degilde.. sahnedeki inanılmaz karizması beni acaip etkiledi.. bi insan bu kadar mı yakışıklı bu kadar mı karizma olur.. kırmızı gitar dışarıdaki dil ve gözlükler bu kadar mı uyum sağlar birbirine..
birde saçları uzatıp bonus imajı yaparsa dünyada daha çabuk tanınacağını düşünüyorum..
-
kerem kabadayı süper abi bence türkiyenin ilk gitar firtüözü. çok yakışıklı yaa bayılıyorum ona!