Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünya Çapında Bir Gitarist Yetiştiriyoruz

• cc_baran • 4 Temmuz 2005 15:43 • #476213
    Eren Kömürlü...

www.side-line.com adresinin forumunda yer alan bir tanım..
    Berbat bir ingilizceyle yazılmış, dil bilgisi sıfır, bir ton yanlış kelime var ve burada yaptığı reklamlarda kullandıklarından çok daha komik ifadeler kullanılmış.

Linki vermeden önce türkçesini yazmak istiyorum.

"Yeni Gitar Virtüözü;
    Sizin Eren Kömürlü'yü tanımadığınızı düşünüyorum. Ama gitar virtüözlerini dinliyor ve gitarda hızı seviyorsanız onu tanımalısınız.
    Eren Kömürlü Türkiye'den bir gitar virtüözü. Bence o gitarda çok iyi, Türkiye'de bir çok hayranı var.
    O Satriani,Vai ya da Malmsteen gibi evrensel bir müzisyen değil ama dünyada dinleyicileri var.
    Eren Kömürlü'nün anlamı yüksek gitar performansı ve süper hız..
    Eren şimdilik genç bir gitarist, belki ilerde ünlü bir virtüöz olacak.
    O Satriani'ye,Vai'ye,Malmsteen'e,Angelo'ya,Romeo'ya,Impellitteri'ye hayran..
    Onlarla kıyaslanacak yeterlilikte değil ama hayran olunacak kadar yeterli."

Altına bir mesaj daha eklemiş

"Eren Kömürlü Band üç kişiden oluşuyor, bu grupta herkes türk ve muhteşem konserler verdiler."

İngilizce bilenler ellerimden öpeceklerdir çünkü böylesine iğrenç bir yazıyı türkçeye çevirip anlamlı hale getirmek epey zor oldu. Neredeyse kendimden ifadeler katıyordum, o kadar vasat yani.

Her neyse buyrun ;

http://www.side-line.com/forum/threads.php?id=7366_0_20_0_C

Eren kendini rezil ettin türk insanını rezil etme bari.
  • cc_baran • 4 Temmuz 2005 15:56 • #476217
    http://www.turkrock.com/post543412.html

Bu linkleri verdiğim için bana da saldırsana eren, hadi eren hadi hadi hadi...
    Müziğimizin soytarısı..
  • ibanetze • 4 Temmuz 2005 16:40 • #476222
    valla çevirisini okumasam pek bi şey anlamazdım :))
  • craSSa • 4 Temmuz 2005 17:12 • #476223
    Hi! I'm from New Zeland. Eren is a very famous guitar virtuosso in here. He is known all over the world. I love him much than Malmsteen, Satriani etc. But in Turkey, he is not very famous. I think you have a very precious guitarist. He is very handsome. The girls is going crazy for he. You should see him with his red Jackson guitar. He seems like a "Guitar God" !!!

Valla yerlerdeyim yerde yazdım bunları :D Abi hakkaten bir insan kendini bu kadar mı rezil kepaze eder ya. Bir de insanları safoz yerine koymuyor mu..
  • Infusion • 4 Temmuz 2005 18:24 • #476230
    bu uşak bi ara uslanmış gibiydi..
  • fibonacci • 4 Temmuz 2005 19:05 • #476233
    Kim bu adam yahu?
  • Affedilmeyen • 4 Temmuz 2005 19:06 • #476234
    He is very handsome. The girls is going crazy for he. You should see him with his red Jackson guitar. He seems like a "Guitar God" !!!

vayy çok yakışıklıymış kızlar onun için deli oluyorlarmış ve gitarın tanrısıymış

HOCAM ÇIKARDA AFEDERSİN GÖLGESİNDE Bİ ÇAY İÇELİM

gitarının tabii ki :D
  • Holy_Bastard • 4 Temmuz 2005 19:27 • #476235
    Kerrang is one block over to the right.

Verilen bu cevap beni yardi:)))))

Ayrica cidden kim bu eleman???
  • sdqantaris • 4 Temmuz 2005 19:30 • #476236
    Allahım ne acaip adam bu. Bir şey demiyorum ben artık. Diyeceğimi zamanında fazlasıyla dedim. Adam baktı ki Türkiye'de tutunamıyor, yurtdışına açılayım diye düşündü herhalde...
  • paradigm_shift • 4 Temmuz 2005 19:30 • #476237
    Baran bu kişisel sorunu buraya taşımasaydın keşke..sana yakışmamış "ahanda eren böyle bi mahlukat!" demek..