Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hepiniz Çok Biliyorusunuz...

• pesimist • 10 Temmuz 2005 13:48 • #477453
    Metallica tarzının en iyi guruplarından kardeşim...
    Black metalcisiniz diye heavy metal in (hatta bir zamanlar trash metal in) en iyilerinden bir gruba nası b.k atarsınız...

yok metallica nu-metal miş yok metallica şöyleymiş...

bütün salaklar metallica cı olabilir ama bütün metallica cılar salak değildir...
    (sizin deyiminiz "metallicacı")

hadi bakalamın bende siz bir laf söyleyim o zaman...

BÜTÜN SATANİSTLER BLACK METALCİ....

b.k atarak popilaritenizi mi arttıkmaya çalışıyorsunuz...
    bana "unforgiven" ya da "and justice for all" ya da "to live is to die" gibi bir şarkı göstersenize...
    klavyeye parmaklarınız dokunurken parmaklarınıza beyniniz yön versin...

saygılarımla
    pesimist
  • GaRaJ Arabası • 10 Temmuz 2005 14:23 • #477463
    Şu an türenen Black, Death, Gothic, Old Scholl-New Scholl (Ne bok olduklarını şu yaşıma geldim ve hala çözemedim) Pure vs...

Tüm bunlar Heavy Metal den türemişlerdir. Bu 1.

Metallica bir efsanedir. Bu 2.

Metallica ya bok atanlar müzikten ya anlamıyorlardır ya da dinlememişlerdir. Bu 3.

Bütün black metalciler satanist değillerdir. Bu 4.

5 Yok...
  • pesimist • 10 Temmuz 2005 14:25 • #477464
    tamam zaten bende bütün black metalciler satanist demedimki...

bütün satanistle black metalci dedim...

saygılarımla
    pesimist
  • GaRaJ Arabası • 10 Temmuz 2005 14:30 • #477466
    Kusura bakma daha kahvaltı bile etmedim :)
  • Affedilmeyen • 10 Temmuz 2005 14:30 • #477467
    kim neyden anlıyorki
    işte bu forumlarda açılmış ama ilgi görmemiş konular
    MFÖ
    SERTAB ERENER
    GÖKHAN SEMİZ
    BÜLENT ORTAÇGİL

bu isimleri pas geçipde ona buna bok atan dangalakus fabilus toplantısı. başka bir şey değil.
    amaaan banane allaan bıdı bıdı dedikoducu mahalle karıları kılıklı kavgacılarından.
    yesinler bir birlerini
    işin kötü yanı bi de ikinin biri esip gürlemiyorlarmı vay burası müzik birimi vay garaj elden gitti
    bilmeyipde okuyanda bunları müzik dehası sanacak
    kafasında bas gitarlar parçalanısacalar.
  • pesimist • 10 Temmuz 2005 14:31 • #477468
    hadi koş kahvaltını yap bakiim :)

saygılarımla
    pesimist
  • burak25 • 10 Temmuz 2005 14:37 • #477470
    kacıncı metallica başlıgı.. sayısını unuttum
  • cc_baran • 10 Temmuz 2005 14:43 • #477472
    Edilen tüm lafları üzerime alındım :D

Metallica nın büyüklüğünü inkar etmiyorum, zamanında çok iyi işler yapmışlar, aldığım bir çok kararı etkilemiştir Metallica ama thrash ve heavy Metallicadan ibaret değildir ve Metallica bu tarzların babası değildir.

Efsane olmak için bazı şeyleri tadında bırakmak gerekiyor. Metallica basit riff ve sololarıyla öyle güzel şeyler yaptı ki şu an yaptıkları tüm bu güzellikleri gölgeliyor. Herifler mutasyona uğramış gibiler. 80lerde verdikleri konserlerdeki adamlara tek tek taparım. Şu anda ise ilgimi çekmiyorlar çünkü Metallica eski hayranlarını da inkar etti eski işlerini de..

Popüler olan her şeye yakın duran, gerçek heavy metal ruhundan uzaklaşan, kuklalaşan markalaşan bir grup oldular.
    Aptal saptal vidyolarıyla da diğer devleri küçümsemeye çalışarak tekrar patlamaya çalıştılar.

O sizin beğendiğiniz Metallica temelini atan iki adam Burton ve Mustaine dir. Bu iki güzel insan eski Metallica şarkılarını şekillendiren pentatonik kalıplar, blues gamlar, ve Mustaine icadı "Spider Riff" olayıyla Metallicaya bi tarz, üslup kazandırdılar.

Ama bugün Metallica Metallica diğer çığıran geri zekalı insan sürüsü tüm bunları inkar ederek, Mustaine e laf atarak ne kadar müzik özürlü olduklarını gösteriyorlar.

Ve klasik diretmemi yapıp Metallica nın şımarık salaklar ordusu olduğunu, Megadeth in ise müzikalitede Metallica yı ağlattığını söylüyorum.

Ama eski Metallicaya ilgi duyarım, şu anda Orion çalışıyorum lakin
    Holy Wars çalışmayan gitaristi de kınıyorum.

Lölölö..
  • gitarTELi • 10 Temmuz 2005 14:49 • #477475
    dayım derdiki
    nutellaya nuu tella diyemezssiniz :)

metallicaTELi
    by gitarTELi
  • tom696 • 10 Temmuz 2005 14:56 • #477476
    metallicaciyim diyen adamlarin çogu Kill em all u bilmiyor bile. baran katiliyorum gerisi hikaye. ayni seyleri yazmanin manasi yok bile.