-
Bi kere metallica megadeth kapışması yapmakla oturup gelin kaynana programını seyretmek hemen hemen aynı saçmalıkta işler.
Metallica 91 den sonra basit riff kullandı ondan önceki riffler thrash metale yakışır güzellikte ve bence harika , zamanına göre kastırık ki o zaman extreme metal diye birşey yoktu sadece bir slayer vardı (siz bana blackened in , eye of the beholder ın ne biliyim trapped under ice ın , master of puppets ın basit riffli olduğunu söylüyorsanız da saçmalarsınız.).Metallica Dave Mustaine den sonra da çok güzel işler yaptı.
Mustaine de ayrı bir kişiliktir , bana göre dünyadaki en iyi gitar vokaldir , iyi solocudur , iyi bestekardır , iyi müzisyendir.Megadeth metallica kadar tutmadıysa o zaman şöyle bi yorum yapıyım.İbrahim Tatlısesin kasedi de türkiyede metallica dan daha çok sattı :) nası yani :) öyle işte böyle o ondan daha çok tuttu o zaman o ona basar o da ondan kötüdür gibi karmaşık ve saçma şeyler düşünmeyin.Rust in peace diye birşey var...!!(en iyi metal albümlerinden biri olarak kabul edilir )
Ayrıca türk den satanist olmaz evet :)
-
Metallica ya hiç bir zaman bok atmamama karşın (Black Album ve sonrası hariç ) Megadeth bence her zaman onları ezmiştir bu arada iyi müzik her zaman çok satar diye bir olayda yok bence tamam metallica iyidir her zaman severek dinlemişimdir ama bir Black Sabbath la bir Megadeth le karşılaştırınca biraz zayıf kalıyor bence.Aslında keşke kadro şöyle olsaydı:
James:Vokal
Dave:Gitar
Marty F.:Gitar
Cliff:Bass
Nick M.:Davul
-
black sabbath başka yav :)
yanında
ac/dc de koyalım ama
deep purple
olmazsa olmaz
-
Ya bana mega death ile metalica arasındaki ilişkiyi açıklayabilirmisiniz.Bi bağlantıları vardı galiba...
not:bu tamemen ciddi bir sorudur.cahilliğimi bağışlayınız...
-
kardeş basitlikten kasıtın ne senin ya çalım açısından mı dinleme açısından mı bir de yazdıkarımı bir daha oku doğru okumamışssın poülarite ile ilgili olanları özellikle uğraştırmayın beni böyle yaa
-
İki açıdan da basit ama güzel metallica riffleri akorları cartları curtları.
Okudum ve ona göre yazdım. Popüleriteyle ilgili yazdıklarımın ucu açık dikkat edersen, sadece sana verilmiş bir cevap da değil.
Ve kimse aman nolur uğraş demiyo, senin uğraşının bana hayrı nedir ki bu ağızla yazıyorsun bana ??
-
ben anlamam popülarite rock felsefesiyle alakası olmayan birşey niye konuya dahil ettiniz ki popülariteyi ? siz çok fazla mtv izliyosunuz ondan oluyo bunlar...sanıyosunuz ki rock , pop , metal oh bir arada çerez gibi gider hepsini yeriz.o sizin tv de radyoda dinlediğiniz gruplar buz dağının görünmeyen kısmı..daha neleeer var neler...tarzını bozmayan deli gibi çalan da popüler olmayan...bi kere önce sizin popüler olan şeyi dinlemek ve olmayanı dinlememe gibi bi zorunluluğunuz yok..sallayın popülariteyi çünkü o kalitenin göstergesi diğil ..
-
süha sana yazmadım ben o cevabı, bu konudaki görüşlerim yukarda..
-
yok ben annadım neyin neye yazıldığını da bu popülarite olayına bozuldum ne yani magedth daha az bilindi daha az kaliteli mi oldu ? saçma sapan..
-
a_lost_soul
12 Temmuz 2005 Salı / 23:50
Ya bana mega death ile metalica arasındaki ilişkiyi açıklayabilirmisiniz.Bi bağlantıları vardı galiba...
not:bu tamemen ciddi bir sorudur.cahilliğimi bağışlayınız...
Megadeth'in kurucusu, söz ve müzik yazarı, gitarist ve vokalisti Dave Mustaine bir zamanlar Metallica'da çalıyordu.
İki frontman bir gruba fazla olduğu için ve grubu kuranlar da Lars ve James olduğu için Mustaine gruptan uzaklaştırıldı.