Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hepiniz Çok Biliyorusunuz...

• Affedilmeyen • 10 Temmuz 2005 15:00 • #477477
    nayır
    lanet olsun nu tellica yiyemezsiniz
  • La Rocque • 10 Temmuz 2005 16:34 • #477481
    gerek yok metallica uzerinde bu kadar tartışmaya,

bak biri holly wars demiş +1000
  • craSSa • 10 Temmuz 2005 18:52 • #477501
    Şu ana kadar garajda Metallica'yla ilgili okuduğum en mantıklı yorum buydu. Aynen katılıyorum.
  • pengelens • 10 Temmuz 2005 19:06 • #477502
    bana "unforgiven" ya da "and justice for all" ya da "to live is to die" gibi bir şarkı göstersenize...

Dimmu Borgır-Mourning palace
    Immortal-Damned in black
    Nargaroth-Black Metal Ist Krieg!

BÜTÜN SATANİSTLER BLACK METALCİ....

ehulahhellahhullehiy :)
  • Holy_Bastard • 10 Temmuz 2005 19:21 • #477503
    cc_baran!!!Evet yine ben:))))

Bak bu sefer dediklerine karsi cikip haksizsin demiycem , ama bana gore tam olarakta hakli sayilmazsin:)Metallica ruhu , Metallica muzigi sadece Dave Mustaine kaynaklidir ibaresi biraz fazla kacmis...Sonucta Dave Mustaine'in Metallica'ya kazandirdigi tek parca The Four Horsemen -En sevdigim sarkilarindandir- , ayrica Kill'em All'in sozlerinin yarisi...Spider Riff'i bulan Mustaine olabilir ama madem Mustaine Metallica'ya o guzel muzigi hediye eden adamdi niye kendi yaptigi grup Metallica kadar tutmadi?Yanlis anlama sozlerim Megadeth ve Mustaine'i kucumseme amacli degil.Aksine Dave Mustaine'i cok severim , gerek orijinal laf atmalari (:)) gerek son zamanlarda yaptigi hareketler ,gereksede heavy metal ruhunu hala kaybetmemis olmasindan...Bu yuzdendir ki su an uzerimde Metallica degil Megadeth t-shirt'i var--Ayrica garaj'da soylediklerin Megadeth dinlemeye daha cok dikkat etmemi sagladi , guzel grup ,farketmemi sagladigin sagol ama bence Metallica daha iyi:))

Ayrica ilk kez bi forumda Metallica fanlari daha cok yazmis , gozlerim yasardi ,kiyamet kopacak...Bu gunleride gordum ya , artik olsemde gam yemem:)))
  • blitzkrieg • 10 Temmuz 2005 20:54 • #477515
    arkadaşlar bilmiyorum biri bir şeyler yazmış adı nick i aklıma gelmiyor metallica basit riflerle felan lütfen lütfen 91 den sonra ki metallica adamlar yeteneksiz olduğu için öule olmadı bob rock abinin isteği ve yönlendirmesi üzerine oldu ve amacına ulaştı amaç: daha popüler olma . he iyi mi oldu yok bence kötü oldu. bu arada arkdaşlar popüler olmak kötü bir şey değildir şimdi asıl konuya geliyorum bir poülerlikle heavy metali ayrı yere koymuş şu an popüler değil ama bir zamanalr popülerdi . yarın poıpülşer olunca ben gene heavy metall dinerim kusura bakmayın kimileri popüler olmayan müzik olduğu için farklı olmak baabında heavy metall ya da türevlerini dinliyor . son olarak satanizme gelince türkiye de satanizm abazalığın bir versiyonu dur şeytana tapmak kadar boş ve salak bir şey olamaz aksini iddia edeni ağlatırım . satanistler de zamanında türkiye de gariplerim black metall dinlemeye çalışıyorladı onu da beceremediler.
    ondan sonra türk bir satanistin neden olamayacağını 30 sayfa anlatırım zaten isterseniz size bizim uzun kış gecelerimiz yok en başta . neyse ben kensdimi tutamıyorum tatışmak isteyenle tartışırım zaten iyi bilmediğim konuda tartışmaya girmem . haydi eğlenin bakayım
  • dexter_holland • 10 Temmuz 2005 21:21 • #477517
    Ne oldu şimdi bu konuyu açtın da? Black metalciler abi ayıp yapmışız mı dediler. Eğer adamalar Metallica'yı kötülüyorlarsa havasına yapmıyorlardır. Vardır hoşlarına gitmeyen birşeyler. Yani bu konunun müzikle pek bir alakası yok. Daha çok sinirini boşaltma yeri olmuş.
  • pesimist • 12 Temmuz 2005 20:10 • #477887
    cc_baran...

metallica kirk hammet ilede album yaptı ki benim en sevdiğim metallica şarkıları kirk hammet zamanına ait şarkılar...
    cliff burten mütiş bass gitarist ti ama black albümünde metallica da değildi... (o sırada hesap veriyordu:) )
    yani metallica kirk ve jason ile de metallica idi...
    ve gene mükemmeldi...

kimse metallica ya kötü diyemez...
    metallicaya kötü diyen adam ya özentidir ya da müzikten kesinlikle anlamıyordur... (son albümü işin içine katmayın)

saygılarımla
    pesimist
  • cc_baran • 12 Temmuz 2005 20:34 • #477892
    Holy_Bastard seninle çoktan anlaştık zaten :D

blitzkrieg popülerite uğruna yapılan tek şey müzikaliteyi yükseltme çabası değilse bu vahim bir durumdur ve metallicada olduğu gibi bir izahı yoktur.
    ve metallica genel olarak basit ve güzel riffler kullandı, metallicayı bugünlere getiren o rifflerdir zaten. basit deyince hemen atlamayın, basit ve güzel olan şey komplike ve kafa ütüleyen şeyden daha güzeldir.

pesimist kirk hammett ile yapılan iki güzel albüm justice for all ve black albume.. eskiler bahsettiğim Mustaine icadı kalıplarla güzeldi, yeniler ise kötü.

Metallicaya kötü demiyorum, metallica "artık kötü".
    ve metallicanın güzel dönemlerini de Mustaine ve Burton a bağlıyorum.
  • C-None • 12 Temmuz 2005 21:18 • #477899
    tüm satanistler zaten black'çi ki olum :))) böyle demesi gereken onlarca insan var burda nerde bunlar? :)))