Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

3 Akora 5 Şarkı...

• Mad_Slayer • 21 Temmuz 2005 16:05 • #479021
    Ahaha :) Ben böyle mi demişim? Nerde göster bakalım?

ben bu yazıyı genele yazmıştım arkadaşım yanlış anlama :), tabi ki solosuz melodik gruplar olabilir ama benim kulağım için yetersizdir mesela herkez illa aynı şeyi sevecek ve aynı tarzı tutacak bi kaide yok ama sololu bence daha güsel oluyor ve daha kabiliyet istiyor..
    kalın sağlıcakla..
  • pesimist • 21 Temmuz 2005 21:36 • #479066
    bu başığı açış amacım özentisiz bir şekilde ne sözü güzel nede melodi oluşturamamış özentisiz bir şarkıyı kastetmemiştim...
    sadece güzel olan şarkı sadece 2 akorlada güzel olabilir...
    demek istediğim bu...

gene söylüyorum eer dinlerken hoşuna gidiyorsa 3 akorlada şarkı yapılır...

saygılarımla
    pesimist
  • Mad_Slayer • 21 Temmuz 2005 22:01 • #479068
    doru diyosun topic konusundan biraz uzaklaşmışız sanırım, tabi sözleri uygun seçersen 2 akorlada kendine göre güzel parça yapabilirisn ...
    kalın sağlıcakla..
  • GaRaJ Arabası • 21 Temmuz 2005 22:32 • #479073
    ben bu yazıyı genele yazmıştım arkadaşım yanlış anlama :), tabi ki solosuz melodik gruplar olabilir ama benim kulağım için yetersizdir mesela herkez illa aynı şeyi sevecek ve aynı tarzı tutacak bi kaide yok ama sololu bence daha güsel oluyor ve daha kabiliyet istiyor..
    kalın sağlıcakla..

Yine olmamış dostum :)Bence de solosuz parça olmaz. Benim tek terdim Mama Said kötü parça değil ve şarkıyı şarkının akor sayısı değil melodiğinin dinlettirdiğidir.
  • 3gen • 22 Temmuz 2005 05:38 • #479095
    ben de katılıyorum pesimiste! Yalnız bişi var nothing else matters 3 akor değil 5 akor! Yanlış bilgi olmasın diye söyliyim dedim :) Ama şu bi gerçek 2 akorla bile şarkı yapılır. Dediğin gibi önemli olan sana hissettirdikleri! Herkese saygılar!!!
  • Ömer Faruk • 24 Temmuz 2005 00:08 • #479293
    kankkaaaa seniii sonuna kadar destekliyorum nekadar trance müziğe dıptıs dıptıs desende ben senin tarzına cöp kutusu gürültüsü demiyeceğim sonuna kadar seni destekliyorum I LOVE THiS GAME
  • Mad_Slayer • 24 Temmuz 2005 15:16 • #479333
    Yine olmamış dostum :)Bence de solosuz parça olmaz. Benim tek terdim Mama Said kötü parça değil ve şarkıyı şarkının akor sayısı değil melodiğinin dinlettirdiğidir

Dostum mama said de kirk'in güzel bi melodi yaptığını soylemiştim zaten ilk yazımda, melodi dinlettirir tabi parçayı ona bende katılıyorum ama solosuz olmuyo yaa .. kalın sağlıcakla :)
  • lady_in_black • 13 Ağustos 2005 22:12 • #481294
    Bakınız; Bob Dylan