-
mor ve ötesi nin geçmişi ve yükselişleri nasıl oldu? Hak ettikleri yerdeler mi
-
eskiden iyiydi şimdi kötü..
-
+1
-
Kesinlikle katılmıyorum . Eskiden de başarılıydılar şimdi de öyleler. Sadece yılların verdiği bi olgunluk ve tecrübe de eşlik ediyor artık onlara ve şarkılarına...
-
eski şarkıları fena değildi, severdim kendilerini.. son albüm ise sanki prodüktörlerin elinden çıkmış gibi.. yani herkes diline dolansın şarkılar, 7 yaşındaki çocuk da dinlesin 70 yaşındaki nine de.. albüm çok satsın hesabı!! zaten dötleri de kalktı bunların!!
-
allahın placebo özentisi piyasası işte..
-
Özenti görmemişsiniz ya ... Müzik yapmanın amacı nedir arkadaşlar ? Kitlelere şarkı söylemek değil mi ya _ ? Adamlar iyi iş yapıyor albümleri satıyor diye havalandı gibi söylemler çoğaldı. Olmaz ki uzun bir süre zarfında oluşan albümleri çok sevildi . Neden çünkü mor ve ötesi iyi işler yaptı. Eğer sizin anladığınız anlamda piyasa olmak isteselerdi bunu önceki albümlerinde yaparlardı değil mi bunca yıl niye beklesinler ki ? Lütfen ya emeğe saygı...
-
ahhhhh ahhh
mor ve ötesi
ben onları fanta festivaline çıktığı günleri bilirim.
nerde mor ve ötesiii????
tanıyamaz olduk artık.
-
evet eskisi çok daha iyiydi, son albüm resmen özentilik abidesi.birden dünyanın kurtarıcısı oldular.. fanta festivaline katıldılar şimdi koka kola karşıtılar.nasıl oluyor anlam veremiyorum.. şimdi rocncoke'a çıkmazlar biz kapitalizm karşıtıyız bilmemne diye ama ilk sene onlarında isimleri vardı başta,fantaya katıldıkları için reklam gereği katılamadılar. müzikal anlamda ise şimdiye kadar iki kere canlı izledim, ikisinde de amatör bir grup gibiydiler.detonelik almış başını gidiyor, gitarist bir garip,basçı kızlara bakmaktan gitarı unutmuş vs vs..
-
arkadaslar mor ve ötesi (deep purple) bu grubun özenerek aldığı bir isim .. zaten belliymiş kuruldukları zaman ilerde ne olucakları...
kalın sağlıcakla...