Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kimdir Bu Mor ve Ötesi?

• superman • 22 Temmuz 2005 22:11 • #479178
    "arkadaslar mor ve ötesi (deep purple) bu grubun özenerek aldığı bir isim .. zaten belliymiş kuruldukları zaman ilerde ne olucakları...
    kalın sağlıcakla..."

harun tekin neyin onların uyuzluğu bi yana,şu mesajdaki uyuzluğa bakar mısın?!bi de "kalın sağlıcakla" demiş lafı koymuş,koyduğu lafın şiddetini pekiştirmiş aklınca.kıl mısınız olm?

mor ve ötesi iyi fakat ukala bi grup.uyuzoluyorum tiplerine,müzikleri iyi.
  • shesh_5 • 24 Temmuz 2005 19:03 • #479371
    bnce mor ve otesi dinlenesiydi ama o son albumde kimiinsanlara gore zirveye cıktılar kimi insanlara gore de dibe vurdular.. bn dibe wurduklarına inanan gruptayım.. ama herkesin zewki kendine kalkıpta bu grup iirenc dinlemeyin demek sacma olur. akıllarını kullansalardı ukalalıkları zirwede kendileri de dipte olmazdı. geniş kitlelere hitap etmeleri i ama bi gülşen fanıyla aynı muzii dinlemek bana koyuyo şahsen..
  • oRnİe • 24 Temmuz 2005 19:29 • #479373
    tipleri,konuşmaları ve davranışalrı fena halde uyuz!hele o vokalistlerinin "düşünür" moduna girip konuşmasından nefret ediyorum.ama müzik açısından kötü olduklarını ya da son albümleriyle falan dibe vurduklarını düşünmüyorum.gayet sağlam şarkılar.zten bi grubun elemanlarını sırf sevmiyorum diye müziklerinide o yönde eleştirip sövemem.
  • pUnKeR • 24 Temmuz 2005 20:20 • #479386
    mor ve ötesi eskişehire gelen grupların en çok para alanı:D anathema geldi,pentagram geldi onlar kadar para almadılar.. anti kapitalist grup işte:)))
  • fLasch • 24 Temmuz 2005 20:23 • #479387
    puhahah mor ve ötesi ne beh
  • morvedelisi • 24 Temmuz 2005 20:28 • #479388
    türkiye de gündemde olmak için savaş karşıtı bir albüm...
    siz dünya yalan söylüyordan önce bunu yapar mıydınız?
    kaç kişinin umrumdaydı ki(hala da)savaş olması ya da olmaması.
    türkiyede aşk şarkısı tutar.hatta aşk değil'kedime tasma aldım'cümlesiyle kurulabilecek şarkılar popüler oluyor.
    mor ve ötesinin popüler olmasındaki neden albümün teması değil.müziği daha sertleştirmeleri,alternativeten kaymaları.

üstelik albüm satarak para kazananı kim görmüş.

nedense böyle iyi ve gündemde olanları taşlamak hoşumuza gidiyo.havanız,karizmanız artıyo.ama haklı yanıda var.en büyük karizma eziklik ne de olsa.
  • tweeder • 24 Temmuz 2005 22:56 • #479411
    eskiden az kişi tanoyodu şimdi çok kişi tanıyo nerede çokluk orda .......
  • _soloistdeve_ • 25 Temmuz 2005 03:16 • #479455
    Harun denen adam baba parası yiyip dötü rahattayken 'ben solcuyum hulen' diyerek ortalıkta dolanan bir tipti. Para bitince serseri diye bir şarkı yapmıştır kendileri. Hıh hıyar herif...
  • les_paul87 • 7 Ağustos 2005 02:45 • #480589
    abi mor ve otesine laf atmasın tamammı bence turkiyenin en iyi gruplarının basında geliyo... birde artistin teki kerem ozyegene sası demiş o adam sası falan degil... adamı gitarı mukemmel derecede calmasını hazmedemiosan duzgunce soyle anlarız... adam gitarı yemiş bitirmiş..onun gibi kim altyapı yapıyo turkiyede... bana bi soleyin... likablegirl tam benim gibi mor ve otesi fanatiği çıktın helal sana....
  • calista • 7 Ağustos 2005 09:47 • #480600
    bablar artık mor veötesi lafı duymak istemiyorum tamam müsikleri güzel(tabi bu birazda paraya vearkalarına bağlı) ama sevmiyorum akılları fikirleri bence onların populerlikte başka bişeyde değil zaten böyle grupmu olur önde harun arkada diğerleri tin tinyürüyorlar vazgeçtim yürümüyolar sürünüyorlar..