-
Ne bu çekememezlik milletteki anlamadım yaf.Adamölar koç gibi albüm yapmış işte.Bunun üstüne yorum yapmak bence ziyanlık
-
bence bu kadar dediğim dedik olma.. dünyadaki tek doğrular senin doğruların değil.. yine de fanatikliğin güzel tabi.. sevdiğin grubu sonuna kadar destekliyosun.. bu açıdan seni takdir ediyorum.. ama bence sevginin gerçekleri kapatmasına izin verme.. yine de seçim senin;)
-
Tabi ki hayır ... benim anlatmaya çalıştığım önceden girip şimdi girmediklerine göre bir bildikleri vardır. Eğer öyle olsaydı bu sene de girerlerdi .)
-
Metalitan çok sağol şükür birileri değer veriyo bu ülkede iyi işler çıkaran insanlara oh bea
-
prodüktörlerin piyonları..
-
bu adamların ilk 3 albümünü beğenmeyen hemen hemen yok.son albümü beğenmeme nedeni piyasa oldular.herkes tanıyo biliyo.ben tanınmayanı sever piyasa olana sayarım diye gidiyo herkes.
adamlar çok güzel müzik yapıyo benim zavkime göre
sosyal konularla da ilgililer
aptal insan topluluğu değiller.fikirleri var ve şimdi o fikirlerini savunacakları güçleri var.dertlerini anlatacakları insanlar var.mor ve ötesinin popüler olması o kadar da kötü değil.her ne kadar haruna aşık oldukları için olsa da mor ve ötesi sayesinde düşünmeyi başarmış insanlar var.
bu adamların faydalarını inkar edemezsiniz
-
morvedelisi +1000000000000000000000000000000000000000000
-
ahhh ahhh ne kadar da saf ve temiz yürekli gençlersiniz.şunu kabul edin bu adamlar daha önceki albümlerinden para kazanamadıkları için böyle piyasa bi albüm çıkardılar.neymiş bir derdim var mış.yaaa bırakın bu ayakları.adamların tek derdi düşman kesildikleri para,kapital sistemin insanlara getirileri.buna saygı duyuyorum.fakat sen para içinde yüzerken.t.ş.k kebabı yaparken nasıl oluyorda anti-kapitalist olduğunu iddia edersin?fanta ya çıkıp nasıl koka kola ya boyun eğmeyin diyebilirsin?işte ben tamamen bu noktada samimiyetsiz buluyorum bu insanları.ayrıca yeni albümleri harbi cırt diğer 3 albüme göre.işte ne yazık ki onlarda manga kadar piyasalar.ama manga daha erken piyasa oldu müzik hayatlarında o da ayrı mevzu
kalın sağlıcakla
-
her grubun içini araştırdığında birer amaçları olduğunu görürsün.. kimisi kitlelere hitap edip bazı teşkilatlara para kazndırma amacndadır, kimisi gerçekten müziğini yapar, kimisi sadece cebini doldurmak ister, kimisi de bu işi zevk için yapar..
ve bitakım gerçekleri kabul etmek istemeyen insanlar(!) bu tür akımların etkisinde kalarak bitakım yanlışların peşinde koşar onlara para kazandırırlar..
piyasa olduklarını kabul ediyosunuz madem daha ne diye onları savunuyosunuz ki? sonuçta hiçbi akıllı insan müziğini para için yapmaz...
-
Sonradan kalktı bi yerleri...Boşlar..