-
evet arkadaşlar son haber bu.bu konu hakkındaki görüşleriniz merak ettim?
-
hade beee
-
ya ciddiyim kurbanın sitesinden öyle bir mail gelmiş grup ayrıldı falan diye bende çok şaşırdım yaa
-
üzücü
-
ya ciddi olamazssınız ben onları çok seviyoduum:)yaklaşık bir aydır bu habere alışmaya çalışıyorum,hatta websiteleri bile güncellenmiyo www.kurban.com dan bahsediyorum,hala insanlar albümünü çıkacak diye haber yapıyor,burağın athenada olmasını bi tarafa bırakıyorum..
-
Dağıldıkları hakkında grubun kendisinden bir açıklama yok. Sadece Burak'ın Athena'ya geçtiği tam olarak biliniyor. Diğerleri yoluna devam eder mi, bilmiyorum ama umarım ederler. Dağılırlarsa bile bence Deniz yeni bir grup kurar. Kerem'le Özgür de kenarda köşede çalar herhalde. Yazık ederler kendilerine.
-
evet baba kesin ayrılmışlar deniz eski grubuna dönmüş.güven erkin erkala sordum 1e1 yani dönüşü yokmuş artık
-
:'( ya ağlıycam şimdi nasıl böyle bişey yaparlar ya Türkiye'nin bence en iyi grubu en iyi sahne performansı olan gruptu umarım ileride daha güzel işler çıkarırlar diyeek bişey bulamıyorum......
-
resmi açıklama dün gece yapıldı. ayrıntı kurban.com
-
valla doğru benimde duyduğum haberde baterist ( burak ) athena ya gitmiş solo gitarist de dırec-t diyorlar kerem zaten demir demirkan deniz de solo albüm cıkarcakmış .... kopma zaten burakda olmuş athenayla sürekli haşir nesir olması diğerlerini kötü etkiliomuş..ben cok üzüldüm adamlar süperdi yaaa.. :(