Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurban grubu ayrılmışşşş

• tweeder • 24 Temmuz 2005 22:44 • #479408
    kurban ayrıldı ne demek ya dağılmış desene alla alla nerden ayrıldı kimden ayrıldı
  • rollmania • 24 Temmuz 2005 23:34 • #479425
    evet bunu bende duydum, geçenlerde bi programda athena'nın röportajını izlemiştim ve davulcuları burak'ta bu konusmada bulunuyordu.. birlikte turneden falan söz ediyorlardı.. zaten basçılarıda farlı müzisyenlerle ciddi projelerde calısıyor.. dağalmaları olağan bi durum..
  • _soloistdeve_ • 25 Temmuz 2005 03:02 • #479453
    Kurban bence Türkiyede gerçekten rock müzik yapan ender gruplardan biriydi. Çok kaliteli bir gruptu gerçekten başımız sağolsun böylesi bidaha zor gelir...
  • fLasch • 25 Temmuz 2005 03:11 • #479454
    tamamen abartı sadece bassçıları iyi di
  • Metal milita • 25 Temmuz 2005 16:52 • #479507
    puahahahhahahah ne kadar üzüldüm anlatamam:))))))))))))))
  • qxxxq • 25 Temmuz 2005 17:16 • #479512
    valla üzüntüden gözlerim yaşardı:)))
  • SimsiyaH • 25 Temmuz 2005 22:32 • #479536
    evet banada kurban.com dan mail gelmiş.bilgisayarın başında dondum kaldım yaa!!gerçekten acayip üzüldüm ya!bari denizim yeni bi grup kursa da yüzünü görebilsek..neyse elden ne gelir sağlık olsun demek gerek..
    ''kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana DeNiz!:)''
  • NefesAL • 26 Temmuz 2005 21:14 • #479623
    Asagidaki msg size "Kurban " admini tarafindan gonderildi. Eger bu msgin spam
    oldugunu dusunuyorsaniz veya iceriginden rahatsiz olduysaniz asagida adresten
    iletisime gecin:

[email protected]

Bu msgi icerin.

Size gonderilen msg:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1999 yılında ilk albümü yayınlayarak profesyonel müzik hayatına başlamış olan
    Kurban, 2005 Haziran tarihi itibarı ile dağılmıştır.
    Bugüne kadar severek müziğimizi dinleyen ve konserlerimize gelen tüm insanlara
    teşekkür ederiz. ..........................KURBAN

DENİZ YILMAZ
    BURAK GÜRPINAR
    KEREM TÜZÜN
    ÖZGÜR KANKAYNAR

Sevgili kurban.com üyeleri

Görmüş olduğunuz üzere KURBAN grubu resmen ayrılmıştır

kurban.com yönetimi olarak üye alımını durdurmayıp forumlarımızı okunabilir
    ancak mesaj yazılamaz hale getirmiş bulunmaktayız

Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz .Ayrılma olayına ilişkin
    olarak grup üyelerini veya grubu suçlamamanızı rica ederken söyleyeceğimiz son
    söz şudur :

BU SES BİTER Mİİİİİ