-
belliydi zaten burak athenada falan son albüm de iyi sayılmazdı ama çok üzüldüm yazık kurban artık yookk:(
-
ya bende çok üzüldüm abi.iyi yayınından bakmak gerekirse her güzel şeyin bir sonu vardır.böyle bitmesi bir yandan iyi oldu gerçek kurban her zaman kurbancıların aklında süper müzik yapan bir grup olarak anılacak.ben hala kurbancıyım mesela.açtım sonsez ilk albümlerini dinliyorum.
-
BASHIMIZ SAgOLSUN:( len ne bicim calardık kurbanı bea!
-
yapabileceemiz bişey yok adamlar dağılmış dağılmaları kendi karizmaları için iyi ve bende bir kurbancıyım herzaman da öyle kalıcam belki de bu 4 yetenekli insan ilerde çok daha farklı ve güzel şekillerde karşımıza çıkarlar ben bekliyorum
-
ya bence kurban grubu dağılmıştır ayrılmamıştır...
-
ya bence ayrılmayacaklarda daha onların türkiyede yapacakları çok şey vardı hatta tüm türk rock gruplarını donlarında sallarlardı tabi duman biraz zorlardı...hehehe üzüldüm dağılmalarına..
-
bugün tamda yeni albümlerini alıcaktım elim gitmedi almaya.hayır sevmediğimden falan değil ama dağıldıkları aklıma geldi e bende zaten türk müzisyenlere para kazandırmak için cd lerini alırsam alıyorum.dağıldıklarına göre benim cdlerini almam onları birleştirmez diye düşündüm.neyse türk rock ı ve geleceği için iyi ve önemli bi gruptu belki barışırlar..
-
ya bence kurban grubu dağılmıştır ayrılmamıştır...
+1 :))
-
kurbanın kafası kopsun
-
yuppi