Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

basçılar bi bakıverin

• dexter_holland • 26 Temmuz 2005 16:57 • #479593
    Herkes benim kadar zeki değil tabii... İki yıl önce bana müzik öğretmenim aslında sen çok iyi bas çalarsın demişti. Hiç düşünmeden hayır dedim, çünkü ben her zaman önde olmak istiyorum, alkışlanan, beğenilen ben olayım istiyorum. Klasik kıskanç bir kızım anlayacağınız.Eğer ön planda olmak istiyorsan basçı olmayacaksın. hakikaten en ezikler onlardır. Yani kimseye ezik demek istemiyorum ama diğer basçılar haricinde kimsenin umrunda olmaz basçılar çok yakışıklı değillerse... Eğer çok rahatsızsan devam etmemeni öneriririm. Mutsuz olduğun şeyi yapma.
  • erdyy • 26 Temmuz 2005 18:11 • #479604
    valla bn dikkat cekiyorum da gitarın sesini millete duyurmak zor oluyor!ama cok mutluyum!annem,gitarım,kendim..onem sırası bu !:D
  • beeftech • 26 Temmuz 2005 19:17 • #479609
    abi bastan sasmam özellikle arkaplanı sectim

bu müzikten anlamayanların dedikleri laflardan birincisi:
    senin caldıgın digerine uymuyo
    ikincisi:
    caldıgın biseye benzemiyo...
    müzikten anlayan elbette ki bu lafları kullanmıyor ama genelde caldıgım yerler bu müzikten anlamayan toplum(ortamım gereği yoksa ben de biliyorum anlayan adama calmam gerektigini).. iste zaten gördünüz kim yorum yapıyor:))
    simdi adama oturup iki saat bas su ise yarar diye anlatsam bosa nefes tüketmis olurum artık "ben olmasam onun caldıgı bi ise yaramıycaktı" diyorum öyle de dedim adam apısıp kaldı. neyse aynı yorumlar devam ederse ilerde "kolaysa sen cal" diycem

dedim ya önde olmak isteseydim elektroyu secerdim sonucta klsikten gelmeyim ama ben bi hata ettim ve bascı oldum!!(saka lan saka etmedim gayet memnunum)

hem icim de rahat etti yalnız degilmisim
  • erdyy • 26 Temmuz 2005 19:19 • #479610
    yok abi yanlız degilsin bnde elektro calabilirdim!ama naptım bass calıyorum ve fellthe bass diyorummmmm
  • ReFLeX_SOLO • 26 Temmuz 2005 20:50 • #479621
    abi basssız muzık mı olur hem bascılar hıcte gerı planda değil grupların bascılarının buyuk hayran kıtlelerı var ve cok tanınıyolar
  • beeftech • 29 Temmuz 2005 01:40 • #479877
    bası secmemdeki büyük etkenlerden biri de hep aranan adam oluyorsun.. güzel bisey koskoca okulda tonla gitarcı var ama tek bascı var (o da benim:)) haliyle bisey calınacaksa hemen bana geliyolar güzel oluyo ama bazıları iste insanı kendinden süphe ettiriyor...
  • Mr_Crowley • 29 Temmuz 2005 13:26 • #479905
    Bir de şöyle düşün sen istediğin kadar hata yap kimse bunun farkında olmaz ama elektro çalan adamın en ufak bir hatası onu çalamayan adam yapar.Özkan Hoca ve bir çok kişi bizim okuldaki bas gitarla e.gitarı ayırabileceklerini sanmıyorum.( Onları küçüksemek için söylemedim)
  • Axl_Rose • 29 Temmuz 2005 13:55 • #479913
    dostum boşver takma kafana bu tür şeyleri fazla bass sız bi müzik kulak ağrıtır.. bakınız slayerda bilem bass var o yüzden halt etmiş o gerizekalı... bende bassçıyım aynı derdi çekiyorum ama boşver.. arka planmış... aç amfinin sesini.. bikere öyle yaptım ben...langır langır herkes seni dinler, ayrıca bassla da solo atılır... yeter ki penayla değilde, parmakla çal...
  • erdyy • 29 Temmuz 2005 16:53 • #479928
    bi flea bi bn!yakında video da cekecem...:)tiraj rekoru kıracam!ama korsana dusmezse!!
  • gokcen • 29 Temmuz 2005 21:10 • #479940
    yaw bu bas modası nedir bu forumlarda