müzikten anlamayan laftan da anlamıyor iste cok dedim artık laf koymaya calısıyorum bi daha demesinler diye.. ya sıkıntı basıyo insanı. o kadar calmaya ugras sen bi halt bilmiyon havasına sokuyolar adamı...
Arkadaş sana %100 katılıyorum,ben de ne yazayım bu insancığa diye düşünüyordum,hazırını buldum:)))))))
Bence sen müzikten çok da çakmayan, tablara bakarak iki megadeth bestesi çalmakla müzisyen olunduğunu düşünen, "petek dinçöz ve gülben ergen dinlemek isteyen bir kitlenin bulunduğu bi ortamda ne b*k yiyodun" diye sormamıza sebebiyet veren, "e madem öyle bi ortamdasın asıl abes kaçan holy wars çalmandır" dedirten, gökhan kırdarı da bu dandik iki kadınla yan yana yazma gafletine düşen bir arkadaşımızsın.
Tablara bakarak O iki tane Megadeth parçasını çalmak bi b.ka yaramaz diyorsan
zaten sana olan saygım sonsuz :P :P petek dinçöz ve gülben ergen dinlemek isteyen bir
kitlenin bulunduğunu kim söyledi Allah Allah ne zaman söylemişim yaw :P :P Bana bunu
1 kişi sordu :P Ben zaten Holywars'u millete değil,kendim dinlemek için çalmıştım birader :)Millet sohbet halinde olduğu,ben de şarkıyı çok kısık sesle söylediğim için abes kaçmıyordu yani ;P Ayrıca o iki kadını Gökhan Kırdar'la yazmama neden olan sensin bana niye kızıyorsun kendine kızsana yaw :P :P :P Gökhan Kırdara saygılarla,ona bi kastımız yok yanlış anlaşılmasın arkadaşlar...