Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

biraz da bildiğimiz seylerden cal...

• whyhione • 29 Temmuz 2005 21:46 • #479945
    ya ben eskiden ilkokul 3-4 falan okula klavyeyi götürürdüm peheeey ne günlerdi medeli mc32 aheuaehu...
  • bigbooots • 30 Temmuz 2005 00:08 • #479957
    ben en çok ailemden yakınıyorum bu konuda.. yıllarca evin içinde icra ettiğim müziğe (!) kuru gürültü dediler..
    benden bikaç kere çalmamı istediler.. çaldım bu sefer bu ne dediler.. ne çalıyim dedim, akdeniz akşamlarını çal dediler.. dedim ya ben öyle kolay şarkıları çalmıyorum, zevk almıyorum dedim.. vay be bunce sene o gürültüye boşuna katlanmışız dediler.. ben de bi daha gitar mitar çalmadım onlara.. müzikten sanattan anlamayan insanlar işte nolcak!!
  • dexter_holland • 30 Temmuz 2005 00:12 • #479958
    Yazık, ailem müzik konusunda beni hep destekledi. Hiçbiri de müzikle uğraşmamış olsa bile piyanoda Türk Marşı'nı filan çalarken en ufak bir hatayı bile anlıyorlar. Üstelik ne çalarsam çalayım çok büyük bir alkış, eğer babam cömert zamanındaysa ekstradan harçlık alıyorum. Anlıyacağınız biraz şımarık büyüdüm.
  • Megadeth_33 • 30 Temmuz 2005 00:23 • #479959
    [37 kez okundu]tweeder
    29 Temmuz 2005 Cuma / 12:56
    abi sen çalarken aynı anda milletle sohbetmi ediyosun yani

abi o şarkıyı çalmak bi yana,çalarken söyleyebilmesi Dave Mustaine'in büyük özelliklerinden sayılırmış.Ben de hırs edip uzun bi zamanımı bu parçaya ayırdım ve becerdim...benim o şarkıyı çalarken koyu bi sohbete dalamayacağımı tahmin etmişsindir herhalde :) ben o aptal soru için güzelim Megadeth şarkısını bölmemeyi tercih ettim ve şarkı bitince cevapladım o güzel sorusunu :P
  • Megadeth_33 • 30 Temmuz 2005 00:32 • #479960
    [47 kez okundu]superman
    29 Temmuz 2005 Cuma / 11:40
    ne güldün beğenemedin mi gökhan kırdar'ı.

Ben abes kaçmasın diye çalmamı istediği şeyler arasında en iyisi olanı söyledim:gökhan kırdar.ayrı yeten petek dinçöz ve gülbenden istemişti yani...ama gökhan kırdar'ı yazdığıma da pişman değilim.hem tarzı benim çaldığım müziğe zıt,hem de Megadeth gökhan kırdarla kıyaslanacak kadar(kalite bakımından) düşmedi,yoksa adamın yaptığı müziğe bi şey dediğimiz yok
  • Megadeth_33 • 30 Temmuz 2005 00:39 • #479961
    [34 kez okundu]Mr_Crowley
    29 Temmuz 2005 Cuma / 13:17
    Gitarı okula götürünce ya ilk seek n destroyu ya da Master of Puppets ı çalmayı düşünüyorum.Biliyorum ki "Ay sen cambazı çalamıyomussssaaaaaaan" diyenler olucak bende onlara "Bi s.ktir git" dicem.
    Bu arada Holy Wars ı çalabilen arkadaşı tebrik ederim.

eyvallah kardeş sağolasın.sen seek and destroyu çal abi "bu ne be,doğru düzgün bişiiiler çalsana" tarzından şeyler söyleyen olursa benim için içinden 2 kat daha fazla küfret...
  • beeftech • 30 Temmuz 2005 01:54 • #479966
    Gel sen çal diyeceksin

müzikten anlamayan laftan da anlamıyor iste cok dedim artık laf koymaya calısıyorum bi daha demesinler diye.. ya sıkıntı basıyo insanı. o kadar calmaya ugras sen bi halt bilmiyon havasına sokuyolar adamı...
  • cc_baran • 30 Temmuz 2005 10:28 • #479977
    Ben abes kaçmasın diye çalmamı istediği şeyler arasında en iyisi olanı söyledim:gökhan kırdar.ayrı yeten petek dinçöz ve gülbenden istemişti yani...ama gökhan kırdar'ı yazdığıma da pişman değilim.hem tarzı benim çaldığım müziğe zıt,hem de Megadeth gökhan kırdarla kıyaslanacak kadar(kalite bakımından) düşmedi,yoksa adamın yaptığı müziğe bi şey dediğimiz yok

Bence sen müzikten çok da çakmayan, tablara bakarak iki megadeth bestesi çalmakla müzisyen olunduğunu düşünen, "petek dinçöz ve gülben ergen dinlemek isteyen bir kitlenin bulunduğu bi ortamda ne b*k yiyodun" diye sormamıza sebebiyet veren, "e madem öyle bi ortamdasın asıl abes kaçan holy wars çalmandır" dedirten, gökhan kırdarı da bu dandik iki kadınla yan yana yazma gafletine düşen bir arkadaşımızsın.
  • whyhione • 30 Temmuz 2005 13:25 • #479989
    +65
  • Megadeth_33 • 30 Temmuz 2005 15:32 • #479995
    müzikten anlamayan laftan da anlamıyor iste cok dedim artık laf koymaya calısıyorum bi daha demesinler diye.. ya sıkıntı basıyo insanı. o kadar calmaya ugras sen bi halt bilmiyon havasına sokuyolar adamı...

Arkadaş sana %100 katılıyorum,ben de ne yazayım bu insancığa diye düşünüyordum,hazırını buldum:)))))))

Bence sen müzikten çok da çakmayan, tablara bakarak iki megadeth bestesi çalmakla müzisyen olunduğunu düşünen, "petek dinçöz ve gülben ergen dinlemek isteyen bir kitlenin bulunduğu bi ortamda ne b*k yiyodun" diye sormamıza sebebiyet veren, "e madem öyle bi ortamdasın asıl abes kaçan holy wars çalmandır" dedirten, gökhan kırdarı da bu dandik iki kadınla yan yana yazma gafletine düşen bir arkadaşımızsın.

Tablara bakarak O iki tane Megadeth parçasını çalmak bi b.ka yaramaz diyorsan zaten sana olan saygım sonsuz :P :P petek dinçöz ve gülben ergen dinlemek isteyen bir kitlenin bulunduğunu kim söyledi Allah Allah ne zaman söylemişim yaw :P :P Bana bunu 1 kişi sordu :P Ben zaten Holywars'u millete değil,kendim dinlemek için çalmıştım birader :)Millet sohbet halinde olduğu,ben de şarkıyı çok kısık sesle söylediğim için abes kaçmıyordu yani ;P Ayrıca o iki kadını Gökhan Kırdar'la yazmama neden olan sensin bana niye kızıyorsun kendine kızsana yaw :P :P :P Gökhan Kırdara saygılarla,ona bi kastımız yok yanlış anlaşılmasın arkadaşlar...