-
Eee, kimdir bu Gökhan Kırdar?
-
hoca,bn daha once de bu anımı paylasmıstım..adamın teki(alcollu)"ya adam gibi bisey calın "baslıklı bi pecete yolladı istek yapmıs!
__________________karlı kayın ormanı____________________ adam sadece bunu biliyomus!
naptık?on dkka ara verdik:)
-
Abi Gökhan Kırdar bu Haziran Gecesi'nin müziğini yapan adam ;)
-
naptık?on dkka ara verdik:)
Abi o 10 dakka arada naptınız merak ettim şimdi :))
-
Bence sen müzikten çok da çakmayan, tablara bakarak iki megadeth bestesi çalmakla müzisyen olunduğunu düşünen...
sen böyle demiştin di mi kardeş.aynı zamanda da böyle demişsin:
Metallica VS. Megadeth Tarihçesi
[118 kez okundu]cc_baran
8 Ocak 2005 Cumartesi / 20:44
Mustaine söz yazımındaki ustalığı hiç bir metallica parçasında bulamazsınız,gitar teknkiği nası olur ondan öğrendik biz,müzikalite bakımından karşılaştırın bakalım onları,james gitar çalmasını bilmiyor,kirkün soloları beş para etmez,al eline bir megadeth tabı gel yanıma hakkıyla çal bakalım,kolay değildir,sözlerini okuyun Mustaine'in,allak bullak olursunuz,o kadar derindir ki. tartışmaya lüzum yok. ankara'nın en dandik grupları metallica coverlarıyla barlarda fink atarken kimse Mustaine solosuna girişemez,yemez çünkü,kalite değil piyasadır aranan. master of puppets ve justice for all'dur metallica diskografisi,bu kadar.
senin kaç yüzün var be kardeş :P :P
-
İsteğini peçeteye yaz arasına da 20 lik sıkıştır ne istersen çalarım derim hep bütün muhattabatı keserler hemen. Keh keh..
-
Kimsenin aklına "Malmsteen çal" demek gelmemiş herhalde.Hehe :) :)
-
yemez...
-
"Ben abes kaçmasın diye çalmamı istediği şeyler arasında en iyisi olanı söyledim:gökhan kırdar.ayrı yeten petek dinçöz ve gülbenden istemişti yani...ama gökhan kırdar'ı yazdığıma da pişman değilim.hem tarzı benim çaldığım müziğe zıt,hem de Megadeth gökhan kırdarla kıyaslanacak kadar(kalite bakımından) düşmedi,yoksa adamın yaptığı müziğe bi şey dediğimiz yok"
ulan daha ne diyceksin adamı yerden yere vurdun.nası bi müzik anlayışıdır anlamadım gitti.kardeşim,bi parçada alaturka tınılar varsa bu onun kalitesizliğini göstermez.valla megadeth ve gökhan kırdar arasında müzikalite açısından pek fark yok,sen bunu anlamıyon bre cahil.ikisi de kendi tarzını süper icra eder.önce kendi memleketinin müziğini anla.
koyarım böyle zihniyete,allı pullu distorşını duyunca tav oluyosunuz iki dakkada.
baran sana da 1000+ yapıyolar ya ondan...
-
Megadeth_33;
Ben Mustaine hayranıyım, yaptığı her işe hayranım, o adam her zaman için benim idolüm olmuştur.
Tekniği, tarzı çok farklı, kolay değil adam gerçek eserler üretiyor ve ona metalin beethoven ı deniyor.
Yalnız şöyle de bir şey var ki Megadeth çalmak yolun yarısı dahi etmiyor.
Evet sokakta elinde gitarla dolaşan saçlı sakallı marjinal giyimli akranlarımızdan çok azı Megadeth ile ilgilidir ama Megadeth in ilersinde çok yol var.
Taparım o ayrı..
Gökhan Kırdar da müzikalitesi düşük bir sanatçı değildir. Yavaş, ağır, akustik işler çıkarmak bu işi kötü yapmak anlamına gelmiyo. Eğer görüşün buysa ustalıkta çoğu ecnebiyi ağlatacak Erkan Oğurun müziğini at çöpe.