ulan daha ne diyceksin adamı yerden yere vurdun.nası bi müzik anlayışıdır anlamadım gitti.kardeşim,bi parçada alaturka tınılar varsa bu onun kalitesizliğini göstermez.valla megadeth ve gökhan kırdar arasında müzikalite açısından pek fark yok,sen bunu anlamıyon bre cahil.ikisi de kendi tarzını süper icra eder.önce kendi memleketinin müziğini anla.
koyarım böyle zihniyete,allı pullu distorşını duyunca tav oluyosunuz iki dakkada.
baran sana da 1000+ yapıyolar ya ondan...
İşte bu öyle bir müzik anlayışıdır...Ben hiç Gökhan Kırdar'ın yaptığı müziğe kalitesiz demedim ki.Sadece Megadeth'le kıyas yapınca Megadeth'in benim açımdan daha kaliteli olduğunu vurgulamak istedim.Müzikte kalite nedir?Ben G.Kırdarı da Megadeth'i de dinledim.Hangisi benim ruhumu DAHA ÇOK okşadı=Megadeth.Ve Megadeth,
hayatımın değişmesine
yön veren bir gruptur.Eğer o müzik seni olduğun yerlerden alıyor,başka bir konuma bırakıyorsa işte asıl etki budur,kalitesini burdan rahatlıkla anlayabilirsin.Ki Gökhan Kırdar bende bu derece bi etki bırakmamıştır,kıyaslamaya gidince de bunu belirtmek zorunda kaldım.
Ayrı yeten senin o "allı pullu distorşın" dediğin olay,müziğe ruh katıyor,ve o ruhu hisseden ben,müzikte neye kalite denilebileceğini bayağı iyi biliyorum.Eğer o allı pullu distorşın olmasaydı ve o şarkılar clean tonda çalınsaydı,heavy metal bu seviyede olmaz hatta olmazdı:)Sen o güzel zihniyetinle kal kardeşim,hayatta hiç esnek olma ODUN gibi sert ol e mi:) :P