Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ehl-i Keyf Grubunun Kendi Şarkısı ve Deep Purple Coverı

• Ehl-iKeyf • 5 Ağustos 2005 00:26 • #480422
    arkadaşlar bir kez dinleyip yorumunuzu yapmanızı istiyorum... Yabancıyı kaydetmek için profesyonel bi stüdyoda çalıştık baya bi süre, diğer coversa yabancı kadar zor olmasada yine aynı emekle kaydedildi...
    Biçok ünide çaldık bu şarkıları ama yinede sizinde dinlemenizi istiyorum ve yorumlarınızı tabi ki... Şarkıları iyi bi bağlantınız varsa indirmeden online olarakta dinleyebilirsiniz...
    www.purevolume.com/ehlikeyf
    bu adresten bakabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim...
    Bu arada başlığı açarken yanlışlık olmuş sitede yer alan cover pink floyd-money kusura bakmayın...
    bi deep purple cover ı da koyarım yakın zamanda...
  • Ehl-iKeyf • 5 Ağustos 2005 10:36 • #480445
    www.purevolume.com/ehlikeyf
  • Ehl-iKeyf • 5 Ağustos 2005 14:07 • #480457
    hiç dinleyen yok mu be nerde garaj ahalisi..
  • tweeder • 5 Ağustos 2005 15:08 • #480459
    güzel beste tebrikler
  • punklives • 5 Ağustos 2005 15:47 • #480460
    ben begendim arkadasim...
    güsel olmus devam edin...
    kolay gelsinnnn
  • Ehl-iKeyf • 5 Ağustos 2005 18:55 • #480469
    teşekkür ederim yorumlarınız bizim için önemli...
  • Ehl-iKeyf • 5 Ağustos 2005 18:56 • #480470
    sağolasın punklives dinlediğin ve yorumların için...
  • nick mason • 6 Ağustos 2005 13:22 • #480517
    Kendi parçanız güzeldi, iyi çalmışsınız.

Money coverına gelince bence money'ı coverlemek için elektroların daha iyi olması lazım. Cover yapmayı ben yapılanı aşmak olarak görürüm ama solo gitar ne yazık ki orijinal sololarda bile eksik.tabi bu benim fikrim belki şarkıyı bu şekilde yapmak istediniz orasını bilemem...

Bir de vokal arkadaşım sesin evet güzel ama bu şarkılara hiç olmamış.Özellikle Money'de niye vurguları bu kadar faklı yaptığını anlayamadım bence sen blues ya da rock'n roll söylemelisin. O tarzlarda daha başarılı olacağını düşünüyorum.
  • kurbağa • 6 Ağustos 2005 13:36 • #480519
    mükemmel bi parçaydı!! abicim süperdi tam benim tarzım hele atılan sololar cidden müthiş, blues tarzı çok severim ancak tek sorun vokalin sesi pek çıkmıyordu.. ayarlarda ufak bi değişiklik lazım, solola ve bass müthişti.. evet, bass da çok güzeldi, bu harika parça için teşekkürler, indirdim bilgisayara, şimdiden bir fan kazandınız :DD başarılar dilerim ve sonuna kadar devam!!
  • Ehl-iKeyf • 6 Ağustos 2005 13:45 • #480521
    nick mason öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim... evet haklısın sölediklerinde ama bu hucüm bir kayıt değildi kanal bir kayıttı o yüzden vokalin söleyiş tarzından çok detone olmamasına özen gösterdik o yüzden çok fazla konser performansı yok sölerken...
    biz blues ve rockn roll da çalıyoruz ama bu iki parçanın bizim için önemi birincisi yabanci ilk bestemizdi ve moneyde grubun kurulduğunda ilk çaldığı cover olması.... sololara gelince kendi orginal sololarına yokın olmasını istemedik açıkçası çünkü bu cover kendinden bişeyler katmadın olmuyo zaten sololar planlı değil daha önce yazılmadı onda şarkının üstüne doğal olsun diye stüdyoda atıldı... o yüzden hatalı ya da kötü durmuş olabilir bu konuda haklı olabilirsin...

kurbağa sanada çok teşekkür ederim hem dinlediğin hem indirdiğin hemde sevdiğin için senin yazdıklarını okuyunca gaz oldum resmen ellerine sağlık beğendiğine çok sevindik... ama bizim için beğeneninde beğenmeyeninde yorumları çok önemli...
    sağolun...