-
Valla yuhhh diyorum başka birşey demeye gerek yok...Hatta ortadaki harfleri ters çevirince de kahrlsun Türkler yazıyordur di mi?
-
Valla durum bu üstadlar, ülke nereye gidiyor bilemiyorum? Adam takmış kafayı bu parçalara oturmuş da denetleme yapıyo zaar! Herkeşler hayret içinde dimi? Hahahaha abi bir de haberin başına kocaman DİKKAT yazmazlarmı noluyo lan dedim? Bu adamlar birini mi öldürmüş neyle suçlanıyorlar! dumur ve ötesi bir durum arkadaşlar ne diyem daha!
-
saçmalık şurda ki madem bu kanalı izleyen kitle belli, e bu adamlar ne anlar deep purple dan eagles tan?!
kandırmak bu kadar kolay ne de olsa bilmediği bi konu.. cahil kesimin yine herkesi satanist sanmasından başka bi şey olmaz.. en azından bizim gibi -onlara göre-satanist bozuntularından(!) uzak dururlar.. işime de gelir yani
-
ya stv yi kaale almak bile yanlış kanaldan saymıyorum da
stv de bişeye rastlamıştım baya oldu
he-man diye bir çizgi film veriyolardı orda klasik bir cümle vardır "güç ben de artık diye" bu stv dekiler bunu "allah ın verdiği güçle hüeeaa" diye çevirmişler yarılmıştım gülmekten :)
-
Sen sus ben devam ediyim
...böyle adamlar yüzünden hem dindar insanlar hem de aklı başında rock dinleyicileri bu tercihleri yüzünden toplum tarafından yargılanıp en saçma ön yargıların hedefi durumuna geliyolar.
-
http://jeffmilner.com/backmasking.htm
bi arkadaş bu linki vererek bi topic açmıştı.pek de tırt gelmedi bana.neden doğru olmasın diyorum?stv değil de discovery verseydi inanacakmısınız?kendi analiz yeteneğiniz yok mu ?diyorum..
-
öhöö..
ya adam şarkı yazmış sonra ters çevirip de satanist anlama de gelsin diye uğraşmıs di mi?? tööbe tööbe....
-
hotel california nın hikayesini okumuşlar mı ki öylesine duygu dolu bir parçadır .
bu adamlar bunlara b.k. atarak ne kazanmaya çalışıyorlar.
stv yi s.k. ime bile takmam siz de takmayın .
ayrıca hiçbir gerçek rock dinleyicisinin bu haberi izledikten sonra eagles ı,d.purple i... dinlemeyi bırakacağını hiç sanmıyorum .
bu haberi tartışmamız bile onların yanına kar kalır . boşverin s.ktir edin
her tarafına ko.im stv
-
bunlar daha iyi günler neler neler olacak görürsünüz. bu gibi partiler basa gelirse daha çoook bu sekilde konular aç1l1r buraya. siyasi tarihte tekerrürden ibarettir.
yaklas1k 10 sene önce de erbakan efendi bastayken bunlar, benzerleri ve daha ilerileri olmustu. özal da 67' de dpt koridorlar1nda memurlar1 takunya ile gezdirip namaz k1ld1r1yordu. 78-79 gibi y1llarda bayanlar mini etek giydikleri için sokaklarda jiletleniyorlard1. vs vs.. bunlar1 Türkiye' de saymakla bitmez. ama hiçbirseyin degismediginden de emin olabilisiniz. yine ayn1 seyler veya benzerleri yasanmaz diye birsey yok yasanabilir.
-
güzel bir konu..
tersten okuyunca ne çıkar şarkıdan bilmiyorum ama
bu şarkıcıların hayatları hakketen böyle
onun için beklenir.bence uzak durmak lazım.
arkadaşlar müzik olsun neolursa olsun demiyelim.biraz seçici olalım.
insanları kötü anlamda etkileyecek bişeyse dinlememek en iyisi..
ayrıca kanala küfür eden arkadaşları kınıyorum
başka bir kanal yapsaydı böyle diebileceklermiydi acaba??