Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ülkemizde DEEP PURPLE, EAGLES ve QUEEN'e yapılan suçlamalar?!!!

• SoadTrFanSite • 7 Ağustos 2005 13:24 • #480606
    Valla yuhhh diyorum başka birşey demeye gerek yok...Hatta ortadaki harfleri ters çevirince de kahrlsun Türkler yazıyordur di mi?
  • mor ve ötesi • 8 Ağustos 2005 15:34 • #480762
    Valla durum bu üstadlar, ülke nereye gidiyor bilemiyorum? Adam takmış kafayı bu parçalara oturmuş da denetleme yapıyo zaar! Herkeşler hayret içinde dimi? Hahahaha abi bir de haberin başına kocaman DİKKAT yazmazlarmı noluyo lan dedim? Bu adamlar birini mi öldürmüş neyle suçlanıyorlar! dumur ve ötesi bir durum arkadaşlar ne diyem daha!
  • ArchangeL666 • 8 Ağustos 2005 15:56 • #480764
    saçmalık şurda ki madem bu kanalı izleyen kitle belli, e bu adamlar ne anlar deep purple dan eagles tan?!

kandırmak bu kadar kolay ne de olsa bilmediği bi konu.. cahil kesimin yine herkesi satanist sanmasından başka bi şey olmaz.. en azından bizim gibi -onlara göre-satanist bozuntularından(!) uzak dururlar.. işime de gelir yani
  • whyhione • 8 Ağustos 2005 17:32 • #480769
    ya stv yi kaale almak bile yanlış kanaldan saymıyorum da
    stv de bişeye rastlamıştım baya oldu
    he-man diye bir çizgi film veriyolardı orda klasik bir cümle vardır "güç ben de artık diye" bu stv dekiler bunu "allah ın verdiği güçle hüeeaa" diye çevirmişler yarılmıştım gülmekten :)
  • grungeforever • 8 Ağustos 2005 17:40 • #480770
    Sen sus ben devam ediyim
    ...böyle adamlar yüzünden hem dindar insanlar hem de aklı başında rock dinleyicileri bu tercihleri yüzünden toplum tarafından yargılanıp en saçma ön yargıların hedefi durumuna geliyolar.
  • paradigm_shift • 8 Ağustos 2005 18:54 • #480779
    http://jeffmilner.com/backmasking.htm

bi arkadaş bu linki vererek bi topic açmıştı.pek de tırt gelmedi bana.neden doğru olmasın diyorum?stv değil de discovery verseydi inanacakmısınız?kendi analiz yeteneğiniz yok mu ?diyorum..
  • beeftech • 9 Ağustos 2005 14:08 • #480829
    öhöö..
    ya adam şarkı yazmış sonra ters çevirip de satanist anlama de gelsin diye uğraşmıs di mi?? tööbe tööbe....
  • rickenbacker • 14 Ağustos 2005 12:12 • #481347
    hotel california nın hikayesini okumuşlar mı ki öylesine duygu dolu bir parçadır .
    bu adamlar bunlara b.k. atarak ne kazanmaya çalışıyorlar.
    stv yi s.k. ime bile takmam siz de takmayın .
    ayrıca hiçbir gerçek rock dinleyicisinin bu haberi izledikten sonra eagles ı,d.purple i... dinlemeyi bırakacağını hiç sanmıyorum .

bu haberi tartışmamız bile onların yanına kar kalır . boşverin s.ktir edin

her tarafına ko.im stv
  • bimilyon1 • 14 Ağustos 2005 12:53 • #481355
    bunlar daha iyi günler neler neler olacak görürsünüz. bu gibi partiler basa gelirse daha çoook bu sekilde konular aç1l1r buraya. siyasi tarihte tekerrürden ibarettir.
    yaklas1k 10 sene önce de erbakan efendi bastayken bunlar, benzerleri ve daha ilerileri olmustu. özal da 67' de dpt koridorlar1nda memurlar1 takunya ile gezdirip namaz k1ld1r1yordu. 78-79 gibi y1llarda bayanlar mini etek giydikleri için sokaklarda jiletleniyorlard1. vs vs.. bunlar1 Türkiye' de saymakla bitmez. ama hiçbirseyin degismediginden de emin olabilisiniz. yine ayn1 seyler veya benzerleri yasanmaz diye birsey yok yasanabilir.
  • MLPR • 17 Ağustos 2005 15:07 • #481730
    güzel bir konu..
    tersten okuyunca ne çıkar şarkıdan bilmiyorum ama
    bu şarkıcıların hayatları hakketen böyle
    onun için beklenir.bence uzak durmak lazım.
    arkadaşlar müzik olsun neolursa olsun demiyelim.biraz seçici olalım.
    insanları kötü anlamda etkileyecek bişeyse dinlememek en iyisi..
    ayrıca kanala küfür eden arkadaşları kınıyorum
    başka bir kanal yapsaydı böyle diebileceklermiydi acaba??