-
bir gruba basçı va baterist bulmak ne kadar zor ya.. kaç aydır didiniyoruz 1 kişi 1 allahın kulu yok ortada.. istanbulda dişi baterist bassist hiç mi yoktur yani..
-
ya biz konsept olsun filan full dişi grup olsun istedik öbür türlü de olur sorun değil yani ama yinede kimse bulamadık biz
-
o konsepte uygun bi grup var zaten:'hepsi':P...ve sen hala ful dişi diyosun...yarışmayn derim..bu arada sadece bass ve davul mu yok...
-
"hepsi" ne ya güldüm şurda.. sadece bass ve davul yok evet.. yaşta mı sorun acaba 16 filan yani..
-
hmmm bak o da var.deneyim diyipte kendi egolarını tatmin amacı güden bi ton beceriksiz olunca yaş önemli oluyo(deneyim önemsiz demiyorum......yetenek diicem ama o da yetmiyo malum durumlardan...bana sorsan ben de gelmem çünkü bi şekilde para kazanmam lazım bişiler yapmam lazım bu yüzden bar programı...(maalesef).....yine de hayret ettim zıplamamış haluk levent dinleyen kösele ayakkabılarıyla kumsalda iş atan zıbıdı takımı...
-
çok sinir bozucu otur şarkı yaz birlikte çalcak adam bulunmasın.. sonra kırcan mı belimüyü dinliyip sinirleniyolar adam gbi bişey yapan yok diye
-
hadi bassi ben çalsam baterist yok , bassla vokal de olmuyo fittirma derecesine geldik 2,3 aydir
-
ya baktımda ben de fazla olumsuz yaklaşmışım mevzuuya.. ank ta olsanız biton adam olur aslında....ya da benim çevremde var öyle...
-
Valla başta gitar çalarak hata yapılıyor zaten. Ben grup kurmayı hiç düşünmedim. En önde her zaman ben olmak isterim (neredeyse bütün kızlar gibi).
İşte dişi bulamamanın nedeni bu, kızlar bas, bateri çalmazlar çünkü arkada olmayı çoğu kız kaldıramaz. hepsi vokal olmak, önde belirmek ister. Tamamen kız yaparsan grubunu zorlanırsın söyleyeyim.
-
ya puplewitch die bi hatun var ona bi sorun...aynı anaerkil grup olayı onlarda da var...bi ton eleman değiştirdiler...istte de çok arkadaşı var...belki yardım eder..ama sorarken beni referans verin....