-
nası yani KISS?black metal?neler olayor?ben nerdeyim?
-
2ve4 sana tamamen katılıyorum emel müftüoğlunun sunduğu programada çıktı kendisi nolcak yani bırak yayınlansın kraltv de
-
tartıştıınız adam adam olsa...
güya şebo mantık olarak çok farklı ya kral ailesinden..
-
ah evet bende şebonun can kırıntılarını orda görmek istemiyorum; hatta şebonun hiç bir parçasını orda görmek istemiyorum; ben şebonun adını garajda da duymak istemiyorum; onun yeri metaltr'dir; böyle alternatif ortamlarda ne işi var!
muahaha!
-
bir şirketle anlaşırsın, o sana ne zaman hangi programa çıkacağını söyler. anlaşmanın şartıdır. istediği için değil, kanuni zorunluluğu olduğu için çıkar. bi sanatçı, kaset şirketi ne derse yapmak zorunda, yoksa kaset çıkarmak (para vermeden) imkansız. şebo popülarite peşinde olsaydı, teoman gibi resmi web sitesi açardı kendine. daha resmi web sitwsi bile yok. hayran siteleri var. siz şebo'yu hiç tanımamışsınız.
-
abi bırakın..yine mor ve ötesine getirdin diyeceksiniz ama örenk vermek istiyorum..o grubun kral tvde çıkması sonucu bisürü cambazcı kız toplandı salak salak..ama şeboda öyle bişey olmayacak ne güzel..şimdi bakıyorum ne var kral tvde..açtım tvyi..1 dakka:Dhah tam da top20 varmış..top20 de değil bea:D pop20 miş:D mithat körlerin seni sevdim delicee diye bağırdığı bi şarkı var..dişlekler var klipte..takma diş takmışlar:Dşimdi şebo çıksın ben gösteririm size pop u..şimdi artık ben şöyle düşünüyorum: bütün rock-metal vs şarkılar kraltvde çıksın böylece hasta ettin sen beni hasta hasta olan sendin aslında yeni reçeteme seni yazmadı doktor kullanma diyor onu bir daha asla diye salak ve amaçsız komik şarkıları bastırırlar..kırolar da izlememeye başlarlar..aha 6 numarada şebo çıktı!ya pop20 başlığının altında bu olur mu yaa!sonra çıkan da hande yener!işte boşverin bütün rock ve metal müzik yapan şarkıcı ve gruplar bastırsın bunlara..ahanda! 1 numarada kargo çıktı..ade hayırlısı:D
-
güya şebo mantık olarak çok farklı ya kral ailesinden..
Olurmu yaa sen saçmaladın şimdi şebnem ferah black metalin en önemli temsilcilerinden biridir..Lütfen çaptırmayalım ben bunu Fhm'de okudum :)))
-
nofx helal kardeşim! tabii ya; şebnem ferah türkiyedeki black metal akımının öncüsüdür; ne kadar safsınız arkadaşlar! hadi müzikten anlamıyosunuz, makyajdan anlayın bari, görmedinizmi halis black metal işte!
-
ohh konunun sapmadığı mekan ortam kalmamış en iyisi yayınlanmaya devam etsin yahu nerden açtım topiği
-
aslında dogru sölüyosun bende istemiyorum sebo gibilerine ayrı pop 20 ayarlamaları lazım kıro kıro sanatcıların arasına yakısmıyo sebo