Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

PoGo sewmeyen bir insan warmı acaba?

• human remains • 13 Ekim 2005 23:38 • #487096
    Merhaba Kardeş;

Bu pogo fiili, aynı pop/rap/avrupa folk müziği/kilise orgu/reggy karışmış heavy tarzlarının yaptığı gibi, gerçek heavy'yi bozdu ve yakışmadı.

Kızılderili dansının heavy'de işi ne?

Dünyaca ünlü gruplar sahnede iken, millete enerjini göstermek için tepinirken, adamları dinleyip göremiyorsun. Hiç inkar etme hiç kimse kafasını o denli sallarken müzik falan dinleyemez.

Her şeyden önce o gruplar için oraya gelenleri rahatsız ediyorsunuz, arkadaşlar sahneye yaklaşamıyorlar. 4 kişi 15 kişilik yer zaptetmiş.

konserden sorada kafam boynum ağrımadı da deme.

Kerry/Jeff/Dave çaldı, adamlar parmaklarını makine gibi bastı tellere, siz sesler kesilince: "ne oldu? neredeler?" dediniz. Siz tepinirken onlar çoktan gitti. Oysa konser alanına para ile girmeyip biraz dışarıda da itişebilirdiniz.

Tişörtünü yırttırmak iş ise, ordaki harbi metalci bayan arkadaşlara sataşır, gurur duyacak yırtık bir tişört ve yaralı dizden fazlasını verirlerdi sana. sana değil sadece tüm pogoculara.

Haluk Levent konserinde güney doğulu inşaat işçileri en önde idi. üstlerinde beyaz atletler, kafalarında beyaz kumaş parçaları. durmadan kafa salladırlar.

Sizce ne kadar samimiydiler.

Bence pogo yapanlar kadar!

Yaptığın forum beni memnun etti. Heavy nerelere çekiliyor derken bu saçma fiili sevmeyen pek çok arkadaşın olduğunu anladım.

Lady_in_black çok öz yamış "sevmem". yaşa.
  • Goldtop1957 • 14 Ekim 2005 08:20 • #487112
    Yapmayı da sevmem, yapanı da sevmem...En son Deep Purple konserinde (buradada Pogo mu yapılır demeyin, yaptılar) arkamda duran 16'lık "çocuklar" yüzünden bin pişman oldum konsere gittiğime. Sahnede Steve Morse deli gibi gitar çalıyor, ben parmaklarını takip etmeye çalışıyorum. Arkamdaki güruh üstüme çıkıyorlar. Dönüp kızdığımda ise ne deseler beğenirsiniz; "Abi Deep Purple bu böyle durarak dinlenmez, zıplaman lazım. Saygı göster biraz sahnedekilere" deyince nevrim döndü, zor hakim oldum kendime. Aksi taktirde pogoyu gösterecektim onlara...İnşaat ameleleri benzetmen cuk oturmuş bence...Bırakın konserin keyfini çıkaralım. Tepişmek isteyenler de kendilerine başka alan bulsunlar.
  • pesimist • 14 Ekim 2005 23:41 • #487141
    pogo katliamdır olm...

ekşi sözlüğe döndü lan bura :)

ben pogodan geçen sene bachus te olan Abraxas konserinden sonra başlayan grind core partiden sonra iğnemiştim :)

abi o manzarayı görmeliydiniz yaaa kesinlikle pogo diye bir şey yapmayı istemezdiniz...

çok aşağılayıcı çok embesil bir görüntü oluşturuyor...

saygılarımla
    pesimist
  • pesimist • 14 Ekim 2005 23:45 • #487142
    POGO

bir gurup gencin vucutlarında bulunan fazla enerjiyi itişip kakışarock çıkarmaya çalışma eylemi...

(bkz: mastırbasyon)

saygılarımla
    pesimist
  • nazmiyyeaah • 15 Ekim 2005 00:08 • #487143
    aptalca bir fiildir pogo. beyin adlı organını kullananların mevzusu değildir.tiksinçtir pogo. bir de kanat güner'in bir kitabıdır. yeraltını anlatır. stüdyo imge'den.
  • deniz_19034 • 4 Kasım 2005 00:35 • #488235
    POGO

abi rock olayına sonuna kadar dalmışım sonuna kadarda ordayım...gerçekten iyi bi rock dinleyisi olduuma inanıyorum...ama bu pogoyu bi türlü sewemedim ya....
  • NAZİ • 4 Kasım 2005 03:38 • #488243
    POGO

marduk kosnerinde pogo yapmaya kalkanlar konserden sonra kanlarını temizlemek zorunda kaldılar hayır pogo yapmadılar pogo yapmaya yeltendiler....