Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'den Dünya Çapında Bi Grup Çıkmıyo

• hellfighter • 14 Ağustos 2005 21:59 • #481415
    yaa olay aslında açık ama insan soruyo yinede dünya çapında tutulcak müzik yapabilen 1-2 grup vardı onlarda ya underground takılmaktan hoşlandılar ya da destek bulamadıkları için dağıldılar(Pentagram-Kurban) insan bazen ümidini kaybediyo Türkçe iyi müzik dinleyemeyecekmiyiz diye biraz destek olsak iyi işler çıkçak Türkiyedende
  • craSSa • 14 Ağustos 2005 22:08 • #481418
    Bu konu daha önce defalarca konuşuldu, tartışıldı. Zamanda biraz geriye giderek kim ne demiş okuyabilirsin.
  • Gtr Br Mstng 2 • 14 Ağustos 2005 22:12 • #481420
    biraz bekleyin..
    3-5 sene sonra duyacaksınız adımı..:D
    ciddiyim bu arada..
    çok çalışıyoruz.
    hakkını vererk çalışıyoruz..
    çalışmayanıda atıyorum..!!
    birden patlıycaz..
  • paradigm_shift • 14 Ağustos 2005 22:57 • #481423
    Bu grupların önce yurt içinde başarı yakalayabilmesi lazım ki yurtdışında dikkat çekebilsinler.bunun için albümlerin satılması gerekiyo,bizlerin de bu grupların korsan cdlerini almammaız gerekiyo.bence kurban son albümü satsaydı dağılmazdı..
  • hellfighter • 14 Ağustos 2005 23:00 • #481424
    demekki konuşulanlar boşmuş ki hiç bişey değişmemiş
  • antifate • 14 Ağustos 2005 23:36 • #481433
    bence çıkacak öyle bi grup.hatta birden fazla.umarım gtr br mstng 2 nin grubu da onlardan biri olur.sonuna kadar destekliyoruz kardeş:)
  • -Hatebreeder- • 15 Ağustos 2005 01:02 • #481446
    İlişki kurma meselesi.
    Yurtdışıyla ilişki kuran büyük plak şirketleriyle ilişki kuran yurtdışında da tanınır. Ne boktan gruplar var ki dünyada tanınıyo. Ne manyak gruplar var ki kimse tanımıyo.
  • katalitiksoba • 15 Ağustos 2005 01:19 • #481448
    Valla süpersin ne diyeyim.Hep bu soruyu sorup dururdum kendime.Sonra Türkiyeden sevdiğim bir grup olan Agoranın resmi web sitesine girerek,bu soruyu gruptan bir kişiye sordum.Tam garaja girmiş forumda bu senin açtığın topic'i açmak için yazcakken birde ne göreyim sen açmışsın bile.Helal olsun sana çok sağol.
    Birde benim anlamadığım bir şey var Türkiyeden metal grupları genelde yabancı bir isimle ve şu anda tüm dünyada konuşulan ingilizce albümle çıkıyorlar.Tamam hadi Türkiyede bu metal piyasası fazla gelişmediği için fazla tutmuyorlar,peki dünyaya neden açılamıyorlar.Tamam her şey paraya bakıyor ama iyi bir plak şirketiyle anlaştıktan sonra neden olmasın diyorum ben kendime ve cevabınıda bir türlü bulamıyorum.
    Düşünseniz ya Türkiyeden bir grup çıkmış.Dünyaya açılmış,ne güel olurdu dime.Tüm dünyaya Türkiyeninde bir şeyler yapabildiğini,artık Türkiyeninde geliştiğini.O televizyonlarda gösterdikleri kara çaraflı kadınların,fesli erkeklerin kalmadığını(bunu yazıyorum çünkü bunu grup üyelerinden anlayabilirler.Giyim mevzusunu).O işte neydi U2 gibi Türkiyede insan hakları olmadığını savunanlara ne güzel yaptıkları müziklerle cevap verirdiler.E neden olsa rock'ın falan geneli bozuk sistemi eleştirmeye dayanır.Uf be amma dolmuşum.
  • devilist_boy • 15 Ağustos 2005 02:13 • #481461
    SABHANKRA'YI GİDİN BİR İZLEYİN...O ZAMAN BU TOPİCİ KAPATMAK İÇİN ÇOK FAZLA NEDEN OLDUĞUNU ANLIYCAKSINIZ...
  • Gtr Br Mstng 2 • 15 Ağustos 2005 02:17 • #481462
    artık bi grubum yok:D
    dağıttım..
    bu arada ben sabhankanın solo gitaristiyim:D

desemde siz inanmayın;)