Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yerli Punk Grupları

• sosyalist-imam • 24 Ağustos 2005 10:09 • #482511
    selam arkadaşalar.bizim punk grupları hiç bir yerde yok bence.hepsi birbirinden kaliteli.hepsi birbirinden hayat dolu!ellerindeki imkanlarla en iyisini yapmayı beceriyolar.özellikle Cemiyette Pişiyorum,Pin-up ve Bozuk Para!bu gruplara imkan verilse bol bol kadıköy ve taksim meydanlarında çalsalar saatlerce!valla hepsini saatlaerce dinlerim!siz ne düşünüyosunuz?artık bu grupların demolarını falan alıp daha iyi işler yapmalarını sağlamalıyız bence......
  • YaWuZ • 24 Ağustos 2005 10:33 • #482515
    hmm ben sana katılmıyorum..punk dinlememe rahmen türklerin yaptığı bana pek hoş gelmiyo nedense.sanki punk yapmak için yapıyolarmış gibime geliyor.ayrıca pin-up mevzusunu hiç açmayalım bile;)
  • uguryollu • 24 Ağustos 2005 10:46 • #482516
    evet ben turkiye de punk muzik yapıyor diyebilecegim bir grup yok
  • Nofx • 24 Ağustos 2005 19:26 • #482554
    İyi Oku.....

Puahhahah:D:D valla saydığın grupları ben lise konserinde çıkarmam valla..Türkiyede punk yapılmıyor arkadaşım..Onların yaptığı zibidilik..Aaa baba biz punkhız demi varoşuz taximde para dileniriz saçları mohikan yaparız converse'i giyeriz :))İki akorla şarkı çalarız sözlerinide amerikaya karşı vıdı vıdı yaparız.. Bumudur punk olma zihniyeti??
  • Metal milita • 24 Ağustos 2005 22:58 • #482582
    İyi Oku.....

Puahhahah:D:D valla saydığın grupları ben lise konserinde çıkarmam valla..Türkiyede punk yapılmıyor arkadaşım..Onların yaptığı zibidilik..Aaa baba biz punkhız demi varoşuz taximde para dileniriz saçları mohikan yaparız converse'i giyeriz :))İki akorla şarkı çalarız sözlerinide amerikaya karşı vıdı vıdı yaparız.. Bumudur punk olma zihniyeti??

valla çok güzel söledin elin sağlık
    ulan aybars sen açtın dimi bu topic i nickin den tanıdım valla oşgeldin garaj alemine 2 çay getir ordan olum alooooo
  • SLayraCkEr • 24 Ağustos 2005 23:20 • #482587
    İyi Oku.....

Valla seni şu zibidilik tanımını sonuna kadar destekliyorum...
    Monta metal çaktırırız, converse giyeriz, america karşıtıyım diyip saçı mohikan yapıp kız tavlarız :) aynen bu modlardalar..
    yazık ya üzülüyorum böyle görünce gidip orda burda..
  • dexter_holland • 24 Ağustos 2005 23:23 • #482590
    İyi Oku.....

Konuyla alakasız ama söylemek istiyorum. Nofx buradaki en baba adam bence.
  • pUnKeR • 25 Ağustos 2005 02:04 • #482606
    İyi Oku.....

bence tek pank grubu var türkiyede oda izmirli ''less''. ne kadar yakından tanımasamda şarkıları sözleri oldukça iyi. dağılmışlardı ama uzun süreden sonra birleştiler. umarım daha başarılı işlerde bulunurlar..diğerleri yalan..
  • Metal milita • 25 Ağustos 2005 02:15 • #482607
    İyi Oku.....

hepsi yalan.....
  • punkdboy • 25 Ağustos 2005 05:09 • #482611
    evet türkiye de punk yapılmıyor doğru ama zaten artık dünyada da yapılmıyor bence bizimkilerde eğlenmek için tamamen bir şeyler yapıyorlar müzik olarak punk namına zaten dünyada bir şey kalmadı...türkiye de kalmasını beklemek saçmalık olur...
    millet müzik olarak punk yapamıyor belki ama bir çok punk olduğu kesin ülkemizde çoğu arkadaşlarında dediği gibi giyimde kuşamda kalmış malesef hayatları hava atmak falan ama sağlam punklarda var bunu böyle bilin....eğer yok falan diyorsanızda bu ülkede hiç bir hayat tarzını yansıtan insan yok zaten demekten başka bir şey gelmez elimden...
    punk ı rock tan ve metal den ayıran en büyük özellik şudur,,punk ın bir felsefesi vardır,punk gerçek anlamda bir hayat tarzıdır,rock veya metal gibi müziğin üzerine sonrada kurulmuş bir hayat tarzı değildir.rockçılar metalciler hep böyle diyor bizimki bir yaşam biçimi diye aslında böyle birşey yok bunu dinleyenler uyduruyor fakat punk ın müziği ise o insanların hayata bakış açılarının müzikle buluştuğu basit beğendirme kaygısı duymayan seslerdir....
    işte bunları türkiye de yapan yok....müzik namına hatta dünyada da kalmadı...

ama yinede türkiye de bir şeyler yapılıyor dahada iyi olur umarım....