Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yerli Punk Grupları

• Nofx • 27 Ağustos 2005 12:33 • #482885
    direc-t punkhmı???? Birde oturup ciddi ciddi yazmışım yazık valla...
  • punklives • 27 Ağustos 2005 17:46 • #482927
    tamam arkadaşlar türkiye de sağlam punk grubu yok ama sağlamlık derken anlatmak istediğiniz ne ki nofx un dediği gibi conversi giyen çıkıyor tamam bu doğru ama bence bunun adı özentilik zaten iki üç tane grubu örnek alıyor kendine sonra orda burda bi şeyler yapıyor işte örnekleri genelde blink,sum,good charlotte falan oluyor sonra...bu şartlarda nasıl sağlam bir punk grubu olsun...
    millete zaten punk diyince ilk akıllarına green day,good charlotte geliyor eskilerin adını bilen az....
    durum böyle olunca punk grubuda bulmak zor oluyor...
    boşverin zaten ben açıkcası punk grubu falan çıksında istemiyorum sex pistols un clash in ramones in yeri ayrıdır nasıl olsa onlarla devam etçez yine nabiim...yeni nesilde punk olarak yeni yetmeleri öğrencek işte onlara baba diyecekk...

yinede belki bizimde iyi bir punk babamız olur...
    üretken milletiz çıkar bi ara.. :))
  • punk_girl_punk • 27 Ağustos 2005 19:28 • #482931
    boughkk:)))iyi sansürlemişsn
  • coke-man • 28 Ağustos 2005 11:13 • #483097
    tabii ki kaliteden yanayım.ama rashit i less i mojo yu low u veya cemiyette pişiyorum u da athena veya pin-up kategorisine koymayalım.bu ülkede tarzından ödün vermeden bi şeyler yapmaya uğraşmak her babayiğidin harcı değildir.reklam punklarına HAYIR
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 11:31 • #483101
    Athena'yı onlarla bence aynı yere koymayalım..Athena kaç senesinden beri var???Athena'nın yaptığı müzik son derece kaliteli bence..Ama tabi dersen zibidi falan ona hakkaten bişey demem..Ska'yı bence sağlam yapanlardan türkiyede başkada yok zaten aha 100 dereceyi gördük ne yaptılar..Ska dışardan göründüğü kadar kolay değil..Türkiyede ska ahhh alttan gitara ritm atayımda ska olsun gerisi ne olursa olsun tarzında olduğu için..
  • snap666 • 28 Ağustos 2005 12:36 • #483105
    yerli punk grubu mu? hani nerde? :P
  • CaFeiN • 28 Ağustos 2005 16:00 • #483132
    evet evet sağlam geliyolar bencede.Bozuk para bursalı zaten :) hehe
  • AkKrock • 28 Ağustos 2005 18:58 • #483153
    Dayanın geliyorum..Daha grubum bile yok ama...Hatta bu forum u okuyana kadar grup kurup da Punk yapmayı daha doğrusu yapabileceğimi(bireysel değil.Kimsenin yapabileceğini) bile düşünmüyodum.Ama bi baktım ki gerçekten Punk tan anlayan ve Punk ı diğer müzik dallarından ayrı tutan,nick lerini PunK... diye yazan bazı arkadaşlar var ve onları görmek çok güzel :)
    Türkiye de Punk var.Çok sağlam değil,güzel de değil ama en azından uğraş var ve bi gün olucak da...
    Bu arada Direc-t e bock atmayın adamlar gayet iyi.Tamam braz "yandan yemiş punk" yapıyolar ama bence bi Punk grubunda olması gerekenler var. Zibidi imajı+Sarışın bir eleman+Rahat bir tavır...
    Gerisi inşAllah gelir
  • dexter_holland • 28 Ağustos 2005 19:30 • #483155
    Sarışın bir eleman?
    Dexter Holland'dan başkası olamaz.
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 19:34 • #483156
    :) ehehe