Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yerli Punk Grupları

• coke-man • 25 Ağustos 2005 12:00 • #482626
    yaaa türkiyede iyi punk grubu yok demek biraz insafsızlık.yani sizce rashit hiç iyi değil mi?mesela bi arkadaş izmirden less demiş.bence arayın bulun kayıtlarını.bi arada mojo var ve low vardı izmirde.noldular bilemiyorum ama çok fena eğleniyoduk bi zamanlar
  • sosyalist-imam • 25 Ağustos 2005 15:27 • #482650
    ya çok acımasız olmuş dedikleriniz.ama siz ne derseniz deyin iyi punk yapilıyor bu ülkede!lütfen böyle yapmayın.ayrıca adem senin punkla bir alakan yok ki abi.sen niye ahkam kesiyorsun anlamadım.
  • Nofx • 26 Ağustos 2005 01:14 • #482714
    seninde pek alakan olmadığı belli oluyo...Rashit'in vokalindense kibariyenin annesinin vokali daha sağlam kaçar bence...
  • AkKrock • 26 Ağustos 2005 02:13 • #482727
    konuyu saptırmayın arkadaşlar.Guruplara da laf sokmayın lütfen.Kolaysa siz yapın.Evet Türkiye'de MALESEF PuNk yok ama napalım...en azından birileri deniyo birşeyler yapmayı..Burası Seattle değil ki.Al demonu,götür albüm yap..Kaç şirket PuNk albümlerini kabul eder ki?Bizim milletimiz hala Arabesk dinliyo...Bunları aşmak lazım...ve yakın zamanda bu imkansız gibi gözüküyo...Türkiye'ye standartları yıkacak olan bi Nirvana lazım...İnşallah yakında gelir.yoksa biz "o kötü,onun sesi,kibariyenin annesi" ne daha çok devam ederiz
  • sosyalist-imam • 26 Ağustos 2005 14:18 • #482757
    benimde anlatmaya çalıştığım bu zaten.AkKrock doğru söylemiş.birşeyler yapan insanları desteklersek,bu ülke bir yere gelir müzik piyasasında.besteler iyi ama kayıt kalitesi kötü olduğından beğenilmiyor gruplarımız bence.
  • erdyy • 26 Ağustos 2005 18:23 • #482776
    İyi Oku.....

budur:)ama cook komik oluyolar taximde falan!gorunce bir daha acıyarak bakıyorum:)onalrda seviniyor..dikkat cekiyorummmmmmm:)
    the last mohikan;)puhahahaa
  • Nofx • 26 Ağustos 2005 20:47 • #482807
    Dediğim gibi zibidilik yapan adamı desteklemem kusura bakmayın..Türkiyeden sağlam bir punk grubu çıkcağınıda zannetmem valla öyle bir ışık göremedim şu ana kadar çıkanlardan..Converse'i giyen atılıyo sahneye..Bende isterim tabi sağlam bir grup görmek ama.....
  • coke-man • 27 Ağustos 2005 01:51 • #482857
    dostum punk müzik te ses kalitesi akor çeşitliliği arayanlardan mısın?yoksa sadece punk ın muhalifliğinden yana mısın?hele bi deyiver bakalım.
  • Nofx • 27 Ağustos 2005 11:02 • #482879
    sex pistols explotied'in kayıtları ve akor çeşitliliği süper değildir.demek istediğim bu değildi..Sanki o ruhu taşıyolar havasında dolanıp sürtüyolar..Ama şu an kaliteyi aramak saçmamı olurdu?Yoksa bu punktır kötü olsada dinleriz mi diyecez bunu de hele bana bakim??
  • Narcoholic • 27 Ağustos 2005 12:13 • #482882
    direc-t var boughkk hepsi aynı boughkk