-
hep rapçilere clubberlara falan özenti derdik ama rockçılarda gitgide özenti olmaya başladı. eminim eskiden de vardı ama bu kadar göze batmıyodu.dışarı bi çıkıyorum herkes aynı kılıkta herkes aynı ifadeyle... hehe biz rockçıyız somurturuz farklıyız küfür ederiz içeriz d*z*şürüz hayat umrumuzda değil tripleri falan artık yetti bunlar kimin ağzı daha çok laf yapıyosa o daha çok şey biliyo havasında sıklıdım artık bunlardan.............
-
kimin ağzı daha çok laf yapıyosa o daha çok şey biliyo havasında
+100000000000000
-
rockçılar d*z*şürmü yani bütün yaptıkları bumu ben öyle yapmıyorum ben rack cı değilim
zaten öyle diyorsa o rockcı değil pezodur
bence
-
Aaa kim üzdü bakıyım seni heaa söyle bana :)) ??Hadi şunu ciddi olarak söyle biriyle müzik muhabbetine girmişsin..Sonra o seni sıvazlamış sende koşa koşa gelip bu topici açmışsın dimi???Yapılacak şeyi söylede yapalım..Dövelimmi öyle tipleri her türün eziq familyası olucak bu türde senin olduğun gibi...
-
Yaaa, evet yaaaa... Özenti dolu her yer. Eskiden sadece biz giyiyorduk converseleri, şimdi herkesin ayağında var, sonra deriler takıyorlar. Karizmamız çiziliyor valla, asıl rockçı biziiiz. Anneme söylicem hepsini.
-
offspring başta özenti ne öyle saçlar filan..
-
Ne var lan adamların saçlarında? Bildiğin saç, jölelemiyorlar bile.
-
aaaa...ama özenti işte...
-
offspring başta özenti ne öyle saçlar filan..
Hayatında kaç kere Offspring dinledin?
-
bence sıkmayın canınızı..özentiyle has rockçı metalci arasındaki fark annaşılıyo hemen...ama herşeye ramen özentinin ne olduğunu bilmek gerek önce..her konvers giyen özenti mi?