Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeterrrrrrrrrr

• tom696 • 25 Ağustos 2005 02:19 • #482608
    göz altlarini boyayip dolasan metalci kolpalari nedir ya. bir de asarim keserim ülen tarzi kes bakislari var. geçen gülmekten geberdik valla. bu arada has metalciyim diye dolasipta daha ozzy,acdc,led zeppelin,motorhead... dinlememis adamlar var asil onlara ne demeli. metali metallica icat etti saniyorlardir allah bilir hala:))) bendende bunlara -yeterrrrrrr-,isyanim var ülen!
  • metalkuzucuk • 25 Ağustos 2005 09:04 • #482613
    bana bak araba hayaliyle yanıp tutuşup ama bir elarabası bile olmayan ve kendine araba nickini sağlayıp sanal alemde herşeye atlayan herşeyi ciddiye alan uyuz şahsiyet...her şeye atlama sana kemik atan olmadı..tamammı ben kiminle muattap olduğum belli o kendini biliyor..
  • Shit_Happens • 25 Ağustos 2005 09:31 • #482614
    moahahaaha.. lam kuzu coşdun gene =)))) euhehuehue..
  • metalkuzucuk • 25 Ağustos 2005 09:33 • #482616
    ya abi ben dexter holland nickli kişiyle dalga geçerim hep offspring konusunda gelip hemen atlıyor ondan sonra niye seviyesizleşiyon diyolar git kardeşim allaha yakın bana uzak ol ya..
  • -TeUFeL- • 25 Ağustos 2005 10:54 • #482621
    metali metallica icat etti saniyorlardir
    puhahahahahahah
  • anarres • 25 Ağustos 2005 14:28 • #482636
    hööööööööööööööyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttt
    asıl size yeter yaaa.cidden demek ki özenti diyen insanlarda da bi görüntü tarz kaygısı var ki bu durumu bu kadar ciddiye alıyolar.bırakın giyen giysin.bu kadar şekilce olmayalım.eğer harbi rockçıysan bunlara takmazsın zaten.güler geçersin.buna tepki veren şahsiyetlerde bi tek ben farklı olayım kompleksi var ki bu konuda topic açabilcek kadar rahatsız oluyolar.sen müziğini dinle,icra edebiliyosan et farkın anlaşılır zaten .yorma kafanı....
  • AkKrock • 26 Ağustos 2005 02:37 • #482730
    1.Offspring'e laf sokan arkadaşlar...Siz daha portakalda vitaminken adamlar PuNk u keşfedip yapmaya başladı ve bence birşeyi icat edene de özenti denmez ki adamların hiçbir özenti bir yanı yok.Ben bildim bileli hep aynı tip.Önce bi tarihini oku ondan sonra ne yaparsan yap ki karşında beni bulucağın kesin.
    2.Ya özenti tipler çoştu evet.ama ne yapalım?adam öyle mutlu.Bu özenti salak ileride kendini ifade edemicek.Hep başkasını taklit edicek.Yavaş yavaş bu dünyadan silinicek...biz de kurtulmuş olucaz.Fazla uğraşmayın garibanlarla.
    3.Her Converse giyen ya da deri takan özenti değildir.Adamın müzikle alakası yoktur ama PuNk çı giyimini seviyodur?olamaz mı?bence gayet güzel olur.Ama adam öyle giyinip bi de:"En sağlam PuNk çı benim.PuNk tarihini ezbere bilirim.PuNk tarihi benim doğumumla başladı" havalarındaysa o zaman ağzına gereken muameleyi yapmak lazım.Lütfen böyle kişileri susturalım...Zaten onlara 2 soru sorduğunda apışıp kalıyolar.Yani bişey bildikleri yok.Sadece havlıyolar.
    4.Ya lütefen gidip de Blue-Jean dan 2 yazı okuyup ;"Ben şuyum,ben buyum" havalrıunda girmeyin.Dinlediğiniz müziğin arkasında durun..Sadece müziğin.Grup elemanlarınının adlarını ve hayatlarını ezbere bilmene gerek yok.Ama bir tarzın varsa (ki benim bildiğim o tarz grup tarzı değil müzik tarzı dır) tarafında olduğun müziğin melodisini,şarkının sözlerini ezbere biliceksin.ÇÜNKÜ SENİ İLGİLENDİREN MÜZİK OLMASI LAZIM!
  • death_glory • 26 Ağustos 2005 03:43 • #482732
    .Offspring'e laf sokan arkadaşlar...Siz daha portakalda vitaminken adamlar PuNk u keşfedip yapmaya başladı

bunu duymak çok güzel; çünkü gençlik offspringin müziğini 'metal' sanıyor...

şu 'özenti' kavramından kurtulamadık gitti... bende taksimin dört bir yanını kaplamış, siyah boyalı, siyah etekli, yarasa taklidi yapan ablalara bayılmıyorum ama bunun müzikle ilgisi ne! şuan üstümde sarı tişörtüm var ama heavy metal dinliyorummm, valllllaaa! kardeşim de eminem tişörtü giyiyoooo! ;)

önemli not: arkadaşlar, burası forum, burda sözkonusu başlığın altına fikirlerimizi yazıyoruz, karşılıklı konuşma haline getirip de görüşünüzle ilgili fikrini söyleyen kişilere çıkışmayalım lütfen!
  • dexter_holland • 26 Ağustos 2005 11:26 • #482736
    Benim değinmek istediğim ayrı bir nokta var aslında. Hep aslında müzik dinlemeyip sadece metalci gibi giyinenlere özenti diyoruz. Bana göre isterse dinlemediği metal grubu kalmasa bile bir insan metalciyim diyorsa özentidir. Bu tabii sadece metalle alakalı değil. Punk olduğunu, hiphopçi falan olduğunu iddia ediyorsa da aynıdır. Çok saçma birşey "birşeyci" olmak. Hani 15-16 yaşındakileri anlarım. İnsan ergenlik çağında bir yerlere ait olmak istiyor. Ama 20li yaşlarındaki üniversiteli abilere hiç yakıştırmıyorum "metalciyim", "punkım" laflarını...
  • ArchangeL666 • 26 Ağustos 2005 12:34 • #482740
    bugün dolaşırken götik kılıklı eski çağlardan kalma bi kız gördüm.. sanarsın ki senfonik metal , gotik metal filan dinliyodur.. bi elişnde manga nın cd si öbür elinde linkin park ın:D:D asıl komedi bunlar işte..

kalıplaşmış tarzlar vardır.. bence bunları oluşturan da müzik gruplarıdır.. aslında sorun bu şekilde dolaşanlarda değil.. ortaya bu şekilde çıkmış ve de piyasada tutulmuş bi grubun tonla özentisinin çıkması, insanlarda sanki bu müziğin giyimi budur! izlenimi uyandırmış..

müzik insanın hayatını bu yönde etkilememeli.. müzik bi yaşama biçimi değildir.. gerektiğinde görüşlerimiz, gerektiğinde yardımcımızdır..

böyle sorunlu tipler gibi etrafındakilere bi şeyleri ispat etmeye çalışırcasına ben saf metalciyim havalarında ortalarda dolaşan insanlara (tabi insan olarak nitelendirilebilirse) sadece gülüyorum...