Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeterrrrrrrrrr

• archDEluxe • 26 Ağustos 2005 13:01 • #482742
    Siz daha portakalda vitaminken adamlar PuNk u keşfedip yapmaya başladı ve bence birşeyi icat edene de özenti denmez ki adamların hiçbir özenti bir yanı yok.Ben bildim bileli hep aynı tip.Önce bi tarihini oku ondan sonra ne yaparsan yap ki karşında beni bulucağın kesin.

Ya lütefen gidip de Blue-Jean dan 2 yazı okuyup ;"Ben şuyum,ben buyum" havalrıunda girmeyin.Dinlediğiniz müziğin arkasında durun..Sadece müziğin.Grup elemanlarınının adlarını ve hayatlarını ezbere bilmene gerek yok.Ama bir tarzın varsa (ki benim bildiğim o tarz grup tarzı değil müzik tarzı dır) tarafında olduğun müziğin melodisini,şarkının sözlerini ezbere biliceksin.ÇÜNKÜ SENİ İLGİLENDİREN MÜZİK OLMASI LAZIM!

evet punk'ı offspring keşvetti...ama iyi kaşif değillermiş keşif yanlışlıkla poppunk olmuş....kendi yorumunu bi daha oku sonra bi daha punk tarihine bak.....
    yaa hem tezatsın hemm....hemdee....yaofff abi gerildim ya....
  • archDEluxe • 26 Ağustos 2005 13:04 • #482743
    Çok saçma birşey "birşeyci" olmak. Hani 15-16 yaşındakileri anlarım. İnsan ergenlik çağında bir yerlere ait olmak istiyor. Ama 20li yaşlarındaki üniversiteli abilere hiç yakıştırmıyorum "metalciyim", "punkım" laflarını...

ohh beaa....
  • AkKrock • 26 Ağustos 2005 15:19 • #482762
    kardeş...sende bi gariplik var...Sana PuNk'u keşfettiler diyorum sen iyi keşfetmemişler diyosun....Yani edison ampulü güzel bulamamış gibi bişey...!..IQ kaç sende?..Lütfen ya..Birbiriimizi göt etmek için uğraşmayalım da düzgün birşeyler yazmak için uğraşalım arkadaşlar..Lütfen
  • as well as • 26 Ağustos 2005 17:09 • #482767
    ne alakası var be?ezik değilim kimseyle müzik muhabbeti sırasında sıvazlanıp falan yazmadım bunları... benim ne demek istediğimi anlayan birkaç arkadaş zaten yazmış gerekenleri....birde onları oku ve anlamaya çalış...eğer bi müzik muhabbetinde çok fazla bilgim olmayan şeylerden konuşuluyorsa boru boru ötmek yerine susarım yani kimsenin beni paylamasına izin vermem ama o konu hakkında bilgim varsa zaten kimse beni susturamaz.......
  • as well as • 26 Ağustos 2005 17:14 • #482768
    metal dinleyenler sürekli asık suratla mı dolaşmak zorunda? yani dinlediğimiz müzik eğlence anlayışımızı kısıtlıyor mu?bunu anlamıyorum işte... şu sorunlu tipler hakkındaki görüşüne tamamem katılıyorum......
  • as well as • 26 Ağustos 2005 17:24 • #482771
    genel için konuşmuyorum.... bütün yaptıkları bundan ibaret değil tabi ki ama işte bi kaç pezo kendini rockçı kimliği altına saklayarak bildiği boruyu öttürüyor... dışarı bi' dolaşmaya çık birazda açık giyindiysen(kızlar için)dışarıdan insan gibi görünen ayılar hemen saldırya geçiyor...ve bunlar işte ellerinde sigara üzerlerinde korn metallica tişörtü sırtlarında gitar dolaşan tipler...(AMAN YANLIŞ ANLAŞILMASIN METALLİCA YA VE KORN A BİŞİ DEMİYORUM TABİ ONLARINI TİŞÖRTLERİNİ GİYEN DİĞER HARBİ ARKADAŞLARA...) yani bir sürü insan tanıyorum tek düşündükleri bi rockçı kız bulup yatağa atmak olan... ama işte böyle bi kaç örnek yüzünden herkes zan altında kalıyor....
  • erdyy • 26 Ağustos 2005 18:32 • #482778
    ya acmayın söyle topikler adamı germeyin........kızıyorum ama!!!!!
  • drug_on • 26 Ağustos 2005 18:46 • #482780
    metal dinleyenler sürekli asık suratla mı dolaşmak zorunda? yani dinlediğimiz müzik eğlence anlayışımızı kısıtlıyor mu?bunu anlamıyorum işte... şu sorunlu tipler hakkındaki görüşüne tamamem katılıyorum......

iyide bu tamamen bireysel bir durum, her metal dinleyen asık suratlı olur diye bi durum söz konusu diğil ki...

ayrıca sen asık suratlı dediğin insanları nekadar süre gözledin ki; belki suratının asık olduğu zamana denk gelmişindir :)

bazen insan müziğe fazla kaptırır kendini, bazen ruh hali asık suratlı olmayı gerektirir ve öyle zamanlar olur ki, insan mutsuz olmaktan haz duyar. müzik de körükleyici bi etken olabilir ancak...

ama bize ne tüm bunlardan, biz ister mutlu oluruz ister üzgün...
  • metalkuzucuk • 26 Ağustos 2005 19:04 • #482785
    as well as kardeş kutluyorum seni sen busun işte be abi özentinin allahı işte asık suratlılık lan gıcık oluyorum masum suratlı kızlar o kadar sert ifadeyle bakıyorlarki gülümsememek için yırtınıyorlar sevmiyorum oğlum asık suratı ben gülüyorum siz de gülün beah..
  • berry88 • 26 Ağustos 2005 20:23 • #482800
    aslında ben bu özenti muhabbetlerine katılmıcam falan demiştim kendi kendime ama bazen susamıyorum işte:)

bence dinlediğin tür senin yaşam biçimini,giyinişini ya da davranışlarını etkiler..
    mesela benim etkiliyo.
    örnek vermek gerekirse;çok açık böööle cıvıl cıvıl pembeler ya da sarı giymeyi sevmiyorum çok garip geliyo bana(ama o renkleri giyenleri de hiçbir şekilde yargılamıyorum herkes sevdiği şeyleri yapmakta özgür sonuçta)
    ya da;fazla serbest davranıyomuşum böööle bi toplum arasında annemin benden beklediği tavırları sergilemiyomuşum daha geçen kavga ettik bu yüzden.yani ne biliim oturuşum bile yayık:) ellerimi dizlerimin üstünde bağlayıp oturamıyoruum naaapıım!!!
    otobüslerde falan çok garip kaçıyo ama ben buyum değiştirmeye çalışırsam asıl abes durur!!!

ama şuna katılıyorum;
    bazıları 'ben metalciyim kardeşim tabe öyle davrancam ya da ben asiyim' diye kasıyolar kendilerini. accayip sinir oluyorum.ben de çoooook gülerim ama metal ve rock dinlerim.

bazıları da sanki metal müzüüün getirisiymiş gibi falan sanıyolar bu surat asmaları falan..
    yawwww ne kasıyosunuz kendinizi davranın içinizden geldiii gibi işte!!!