-
Soru açık buyrun ne diyosunuz?
-
:) belli bi olgunluğa ulaşmak lazım tabi, şucu bucu olma zihniyetini atmak lazım üzerimizden.. ve müzik dinleyebilmeyi öğrenmek en önemlisi, verdiklerini yalnızca misal kabul ediyorum, aynı zamanda jazz, heavy metal, pop, türk sanat müziği, opera bunları ve bi çoğunu dinlemek, dinleyebilmek biz türk gençliğinin ulaşmayı beceremediği bir meziyet...
-
dreamide dinlerim orhanıda nuray hafiftaşta dinlerim phil collinste mardukta dinlerim sezen aksuda.önemli olan kaliteli olanı dinlemek...
-
Dinleyemez diyen biri varsa gerizeklaıdır. hakkı Bulut'un kim olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey söyleyeni adam yerine koymam.
-
aaa evet biri bana mesaj atmıştı burdan
profilimde metal rock ve türk halk müzği yazıyo diyee
o da aynı senin dediğini demişti..
ya dinler tabii bee...
türk halk müziği gerçekten kaliteli bir tarz yani sakın bu alişan ya da latif doğan gibilerini halk müziği yapıyolar sanmayın kesinlikle alakası yokkk!!!!
bir mahsuni şerif,sabahat akkiraz,orhan hakalmaz ya da çığ ile aralarında hiçbir benzerlik yok bu insanların..
hatta son zamanlarda yeni bir grup duydum adı 'su' çok iyimiş diyolar..
-
bence rockla halk müziği arasında bir ilişki var neden bu kadar olmasınki hem hiç bir ilişki olmasa bile olabilir ama var höh ne dedim be
-
:D
-
:DD
-
hakkı bulut seydi dimi istemediler istemediler kawusmamızı istemediler o adam dimi millete ne dostum takıl sen şimdi sen manyaga bak birde cevap yazmıs dersın olay su ki sıkıntıdan online olan yok msnde ole yani hade eyw
-
zuhahaha