-
önemli olan kalite hakkı bulut u tanımam ama oraya kurban yazsaydın güzelce zçardım topc e......
-
önemli olan kalite hakkı bulut u tanımam ama oraya kurban yazsaydın güzelce zçardım topc e......
-
isteyen pop,hip hop,türk halk ,türk sanat,dinlesin gitsin latif doğan alişan,ibrahim tatlıses dinlesin ,gitsin cengiz kurtoğlu dinlesin ne dinlere dinlesin ama gerçek rock ve metal dinlediğin zaman neden sana kötü insanmışın gibi bakarlar ?
-
Hakkı bulut u ne diye dinlersiniz anlamamki.
-
kimse metal den başka bişey dinleyemez abi!
yasak.allah allah.1111111
-
dinler canım hem de paşa paşa dinler...güzel olsun insan her şeyi dinler... yeter ki insanların karizma dağıtacam korkusuyla gelen önyargısı güzellikleri görmesini engellemesin!
ne yazdım be.. nobel verirler mi acaba?
-
nike bak adnan kantarcı puhahaaa...iyide ben topicin başlığını anlamadım lan türk değilmisin çabuk çevir şunu yorum yapcam..
-
Elbette dinler çoğu insan aynı fikirde güzel.demekki garaj da o kadar boş adam yok. :))
-
hakkı buluttan bir parça okumak geldi içimden.
ben ne yaptım deme ALLAHSIZ
sana taptııım taptııım taptımmmm be yavvv
ohaoaho....bayılıyorum bu adama birde bir harfi söyleyemiyor.tam damardan girecekten dili dolanıyor yarılıyorum yaa...
-
Yanlış hatırlamıyosam Hakkı bulut 30un üstünde albüm çıkarmış bu dalda rekortmen bi adamdır nası tanımazsınız ya?ilginç tabi:)