-
nedir bu linkinpark manga kurban murban yok mudur dinlemeye değer bişi? eski metalcilerden kim kaldı? radioheadten sonra düzgün rock grubu çıktı mı? ne oldu ne bitti? pek takip edemedim...
-
içerdemiydin ?
-
kardeş manga falan hikaye, bence çok uzun sürmez onların olayı ama kurban güzel gruptu cidden..
metal istiyosan dünyada yeterince grup var..
başla birinden:))
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
:"içerde miydin"
--
ilgimi kaybettim desek... kardeşim placebo,korn,linkinpark vs dinler. hiçbirini sevemedim. benim beğendiğim en son grup radioheadti. sonrası hoş ve boş geldi...daha sonra da ilgilenmez oldum, belki arada dinlemeye değer bişiler çıkmıştır.. varmı öyle bişi?
-
yok yav kafa bulmadım ciddi idi sorum
olabilir insanlık halidir
valla ne varsa eskide kaldı gibi sanki
ben haala
black sabbath
ac/dc
metallica
nirvana
queen
deep purple
pentagram
bon jovi
felan dinliyorum.
-
ac/dc, r.blackmore, pinkfloyd...bende hala bunları dinliyorum. o yüzden sordum. eskiden metallica, nirvana, bonjovi vs de dinlerdim, onlardan soğudum, dinlemeye değer yeni bişeyer de göremeyince rockın yerini klasik müzik almaya başladı.
-
klasik müzikde dinlemeye değer bence.
bi tarz seçipde ona yapışmak yerine her tür müziğin kendine göre iyi oalnını seçip karma dinlemek bence daha mantıklı
-
jazz-rock tarzından da ilginç şeyler çıkabiliyor. johns scofield, medeski martin vs... ama gel gelelim led zeppelin, pink floyd gibi yeni bir grup çıkmıyor. rock öldü de cenazesini mi kaldırmıyorlar?
-
teknolojinin gelişip elektronikleşmek belki bunu yapmış olabilir
ben haala elvis dinliyorum aslanlar gibi
-
:"ben haala elvis dinliyorum aslanlar gibi
yok artık daha neler:)