-
dick dale de iyidir, rock değil gerçi.
-
Benim kutsal üçlüme ne dersin? Johnny Cash, David Bowie, Iggy Pop. İstersen Iggy Pop'ı Nick Cave'le değiştirebilirsin.
-
david bowie iyidir- iggy ukala herifin tekidir, mfö'deki mazhar'a ukalalık yapmıştı cevabını da aldı gerçi, ayrıca tipini de sevmem:) johny cash'e bi bakmak lazım bilmiyorum. nick cave uzaylı olabilir ara sıra dünyaya uğruyomuş diye duydum:)
-
modern talking dinleyin abi süper eski ama ..cheri cheri baby..:))
-
biraz da godfrey dinleyin..
http://www.fan-atticgreetings.com/html/guitar.html
-
bencede placebo..bence müzikleri harika..
-
muse-showbiz guzel lorenna mckennit omer faruk tekbilek dinle cesit olsun.sabahat akkiraz dinle.amorphis var.dream theater i unutmusunuz ya.dinlenmezmi dream theater.(anathema yi saymadim bile).norah jones var.björk var mesala.therion var dinlenmeye deger.bak baya siraladim surekli ayni tur muzik kaldirmiyo benim kafam.santana dinlerim mesela arada.h.i.m var mesela.dinlencek baya adam var dinledikten sonra.orphaned land i oneririm gercekten cok iyi sarkilari var.el norra alila nin ayri tadi var mabool un ayri tadi var.bulun biyerlerden dinleyin ben siddetle oneririm.aa coheni unutuum soylemeyi.
-
Cosmosquad dinle..aşmıştır,sağlam ötesidir..Blues Saraceno dinle..Spyro Gyra dinle..Apoptygma Berserk dinle..gerçi bu sitede elektronik müziğe karşı bi önyargı var ama olsun sen yine de dinle..Toto dinle..Dave Brubeck Quartet dinle..ne bileyim Smokie dinle mesela..10CC dinle..dinleyecek çok şey var ya..sen bakma yeni çıkanlara..saltanatları bi yere kadar sürer..aralarında kaliteli olanları var tabi..aslında niye ayrım yapıyorum ki onları da dinle..maksat bi fikir edinmek..ben de dinleyebildiğim şeyleri dinliyorum..
-
Adam Haklı
Gerçekten şunu diyeyim öyle son zamanlarda süper grup çıkmıyor ortalığa.System of a down,Metallica,Dark Tranquility dinliycen türk olarak pentegram dinle manga boş adam işi.Özlem tekin iyi.Bunlara takıl olmadı özgün dinle ametör gruları.Örneğin penaaltı:)
-
dinlemeye deger biçok grup ve kişi var...
placebo
garbage
tori amos
björk
..... .... ... ... ... ..