Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dinlemeye değer kimler var?

• Paşam • 30 Ağustos 2005 08:06 • #483440
    evet aga ne var bunda elvis bence haala dinlenmeye değer
    ve dinliyorumda
    frank sinatra da dinliyorum
    orson welles te
    gayet normal bi durum
  • kkurt • 30 Ağustos 2005 08:08 • #483441
    bişi demedik. bende dinliyorum ama özellikle belirtmeye değer bi adam değil bir iki güzel parçası var sadece.
  • Paşam • 30 Ağustos 2005 08:13 • #483442
    belirtmemin sebebi o zamanlarda elektroniğin müziğin içine fazla girmeyişidir. örnek o yüzden.
    bir iki parça evet banada oyle geliyrodu bi ara ama mp3 alıpda sırasız çal deyip winampa eline içecek bişe alıp uzanırsan geriye kalan şarkılarında gayet güzel olduğunu fark ediyorsun.
    elvis bence rock müziğin temelini attı
  • kkurt • 30 Ağustos 2005 08:16 • #483444
    "belirtmemin sebebi o zamanlarda elektroniğin müziğin içine fazla girmeyişidir"
    --
    belki de para baronları o zamanlar bu işten pek anlamadıkları için ne çalınacağı konusunu müzisyenlere bıraktıkları içindir.. bugünlerde prodüktör falan oldular, yeni tarzın ne olacağına ne üretileceğine onlar karar veriyor, netice itibari ile de basma kalıp oluyor hepsi.
  • punk_girl_punk • 30 Ağustos 2005 12:09 • #483465
    PLACEBO en dinlemeye değeri ve hiçte boş değillll!!!
  • kkurt • 30 Ağustos 2005 12:32 • #483470
    "PLACEBO en dinlemeye değeri ve hiçte boş değillll!!!"
    ---
    nedense kızların ilgisini daha çok çekiyolar... bi taraflarının dolu olduğu kesin ama bu herhalde müzik olmasa gerkek.. gerçi zamane grupları arasına en iyilerinden biri.
  • dexter_holland • 30 Ağustos 2005 12:57 • #483478
    Elvis'i neden beğenmediğini anlayamadım. Mükemmel bence. Sana rock müzikten farklı şeyler dinlemeni öneririm. En başta jazz, rock-jazz falan değil sadece jazz dinlemeni öneririm. Eğer jazz ağır geliyorsa eski pop müzik parçaları çok güzel. Abba'yı da tavsiye ederim. Şimdikilerden Robbie Williams'ı, Christina Aguilera'yı dinleyebilirsin eğer ben rockçıyım pop dinlemem gerzeklerinden değilsen. Tarafsız olmam gerekmezse Offspring dinle. Queen dinle. Ne bileyim dinlenecek çooook şey var aslında. Ve bilmediğimiz çok müzik tarzı. Müzik dergilerini sitelerini karıştır, farklı insanlardan öneriler al. Sadece garajdan alırsan çoğunluk sana metal gruplarını tavsiye edecektir.
  • rickenbacker • 30 Ağustos 2005 13:06 • #483479
    ben hala diyeyim mi bilmiyorum

ac/dc
    metallica
    slayer
    testament
    anthrax
    overkill
    exodus
    frank sinatra
    elvis
    beatles
    rolling stones
    yes
    grateful dead
    hendrix
    orson welles
    jaco
    miles davis
    louis armstrong
    iron maiden,faith no more,flotsam&jetsam
    falan filan dinliyorum. aralarda büyük farklar olabilir ama doğru yerlerde çok iyi gidiyolar. robbie williams bence de çok kaliteli pop olarak.punk olarak ramones,sex pistols,vs vs var. progressive olarak rush var king crimson var. çok iyilerdir. eskiler kalite olarak daha iyiydi.
  • -TeUFeL- • 30 Ağustos 2005 13:13 • #483480
    simple plan sum 41 .muse(özellikle plug in baby) coldplay good chArlotte blink 182 felan tabii offspring,cranberries,rhcp,the gipsy king felan direc-t var(güzel gibi)garaj ahalisine sorarsan biz toptan tenekeciyiz(marduk-anathema vs.) severiz biz:))
  • kkurt • 30 Ağustos 2005 13:28 • #483482
    jazz dinlemediğimi söylemedim ki az çok dinlerim ama bu rock ağırlıklı bi site kimse jazz hakkında konuşmuyor. christina aquilera? boşver kalsın, pop sevmediğimden değil, müzik yerine cinsellik satanlardan olduğu için. offspring iyidir hoştur, ama çerezdir, dinlenir ama bahsetmeye değmez. hani dinlenebilecek çok şey var aslında, ama şöyle "vay be sağlam grup" dedirtecek türden olanı yok, ya da bana öyle geliyor.