-
evet aga ne var bunda elvis bence haala dinlenmeye değer
ve dinliyorumda
frank sinatra da dinliyorum
orson welles te
gayet normal bi durum
-
bişi demedik. bende dinliyorum ama özellikle belirtmeye değer bi adam değil bir iki güzel parçası var sadece.
-
belirtmemin sebebi o zamanlarda elektroniğin müziğin içine fazla girmeyişidir. örnek o yüzden.
bir iki parça evet banada oyle geliyrodu bi ara ama mp3 alıpda sırasız çal deyip winampa eline içecek bişe alıp uzanırsan geriye kalan şarkılarında gayet güzel olduğunu fark ediyorsun.
elvis bence rock müziğin temelini attı
-
"belirtmemin sebebi o zamanlarda elektroniğin müziğin içine fazla girmeyişidir"
--
belki de para baronları o zamanlar bu işten pek anlamadıkları için ne çalınacağı konusunu müzisyenlere bıraktıkları içindir.. bugünlerde prodüktör falan oldular, yeni tarzın ne olacağına ne üretileceğine onlar karar veriyor, netice itibari ile de basma kalıp oluyor hepsi.
-
PLACEBO en dinlemeye değeri ve hiçte boş değillll!!!
-
"PLACEBO en dinlemeye değeri ve hiçte boş değillll!!!"
---
nedense kızların ilgisini daha çok çekiyolar... bi taraflarının dolu olduğu kesin ama bu herhalde müzik olmasa gerkek.. gerçi zamane grupları arasına en iyilerinden biri.
-
Elvis'i neden beğenmediğini anlayamadım. Mükemmel bence. Sana rock müzikten farklı şeyler dinlemeni öneririm. En başta jazz, rock-jazz falan değil sadece jazz dinlemeni öneririm. Eğer jazz ağır geliyorsa eski pop müzik parçaları çok güzel. Abba'yı da tavsiye ederim. Şimdikilerden Robbie Williams'ı, Christina Aguilera'yı dinleyebilirsin eğer ben rockçıyım pop dinlemem gerzeklerinden değilsen. Tarafsız olmam gerekmezse Offspring dinle. Queen dinle. Ne bileyim dinlenecek çooook şey var aslında. Ve bilmediğimiz çok müzik tarzı. Müzik dergilerini sitelerini karıştır, farklı insanlardan öneriler al. Sadece garajdan alırsan çoğunluk sana metal gruplarını tavsiye edecektir.
-
ben hala diyeyim mi bilmiyorum
ac/dc
metallica
slayer
testament
anthrax
overkill
exodus
frank sinatra
elvis
beatles
rolling stones
yes
grateful dead
hendrix
orson welles
jaco
miles davis
louis armstrong
iron maiden,faith no more,flotsam&jetsam
falan filan dinliyorum. aralarda büyük farklar olabilir ama doğru yerlerde çok iyi gidiyolar. robbie williams bence de çok kaliteli pop olarak.punk olarak ramones,sex pistols,vs vs var. progressive olarak rush var king crimson var. çok iyilerdir. eskiler kalite olarak daha iyiydi.
-
simple plan sum 41 .muse(özellikle plug in baby) coldplay good chArlotte blink 182 felan tabii offspring,cranberries,rhcp,the gipsy king felan direc-t var(güzel gibi)garaj ahalisine sorarsan biz toptan tenekeciyiz(marduk-anathema vs.) severiz biz:))
-
jazz dinlemediğimi söylemedim ki az çok dinlerim ama bu rock ağırlıklı bi site kimse jazz hakkında konuşmuyor. christina aquilera? boşver kalsın, pop sevmediğimden değil, müzik yerine cinsellik satanlardan olduğu için. offspring iyidir hoştur, ama çerezdir, dinlenir ama bahsetmeye değmez. hani dinlenebilecek çok şey var aslında, ama şöyle "vay be sağlam grup" dedirtecek türden olanı yok, ya da bana öyle geliyor.