-
direc-t çıkış yapan iyi rock gruplarından biri en azından farklı bir tarzları var
-
Katılıyorum. Blue Jean'de yanlış yerde ortaya çıktılar diyordu. Adamlar ilk defa doğru birşeyler yazmışlar.
Direc-t çok yetenekli elemanlardan oluşuyor, enerjileri en üst düzeyde adamların, şarkılar güzel, sözler saçma sapan değil. Destekleyeceğim Türk Gruplarından olabilir işte bu...
-
OnAir olmasa bi b*k sayılmayacak saçma bi grup. Ayrıca ne zaman tek konser verseler 5 kişiden fazla giden olmuyor...
-
iyidir iyi..
-
ilk albumlerini daha cok sevmistim ben.ama iyidir gene cogu gruptan.
-
directle erkeklerin de soprano olabiliceğini anladım ben:P
ya alternatif denen müzik buysa evet direc-t süper; ama müzik mi bu yaa... dalga geçiyolar bence bizimle; çok da dinlemiş diğilim ama ne söz var ne müzik; bukadar basit olmamalı derim ben; ya da adı müzik olmamalı...
-
alternatifse cidden alternatif herifler.ben özellikle vokallerini ilginç buluyorum.seven dinlesin sevmeyene eyvallah...
-
bence bu grup Türkiye'de ikinci bulutsuzluk özlemi olacak. tarz olarak aynılar şarkılarda ona keza.
soliste gelince bayağı enerji dolu ve sempatik.
bence şimdilşik iyi ve güzel
-
direc-t çok farklı tarzı olan ve çok sevdiğim bir grup.türkiye gibi her grubun herkesin ticari kaygılar için olduğu ortamda biz buyuz diyerek çıktılar.davulcular jazz-blues takılıyor.rambo hastası oldum zaten:)))önleri açık olur inşallah
-
Beyler, nedir bu basit müzik ya? Basit demek kötü mü demek? Beatles ne öyleyse? Saçmalamayalım...