Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

altern.. rock ile ilgilenenler direc-t le ilgili görüşlerini yazabilirmi

• -TeUFeL- • 31 Ağustos 2005 14:03 • #483653
    dexter boşver abi...hadi bok atalımcılık sarmış garajı boşver
  • radyokafa • 31 Ağustos 2005 15:53 • #483666
    çok iyiler ve daha da iyi olacaklar.
  • re-arranger • 31 Ağustos 2005 20:37 • #483695
    yaptıkları son derece kaliteli bir müzik ilk albümleri daha iyiydi ama bu da fena değil. umarım daha uzun bir süre yollarına devam ederler
  • AkKrock • 1 Eylül 2005 00:32 • #483719
    evet..malesef katılıyorum..BU NE YA!
    pok atan atana..Arablalar uyuyo mu?
    Sanki birisine laf sokunca ki çoğu salak sokamıyo bile, birşey mi oluyo?Ezikler
    Burda ben de laf attım ama napiyim?başka şeyden anlamıyolar...Özür dilerim.Gerçekten müzikten anlayan ve siteye saygısı olan arkadaşlardan
  • -TeUFeL- • 1 Eylül 2005 18:52 • #483828
    aslında ilk albümleri iyi gibi geliyor.çünkü nerdeyse hep alışılagelmiş tarzın biraz dışındaydı.bu albümde biraz daha kendileri gibi olmuş tarzlarını lanse etmeye çalışmışlar.ilk albümle ardında ikinciyi dinlediniz mi farkı anlaşılıyor....ramboooo:))))

kaçırırım hepinizi:))))))))
  • minstrel • 1 Eylül 2005 19:42 • #483831
    dexter_holland'a: sana katılıyorum. bunca zamandır arasırada olsa takıldığım forumlarda gördüğüm adam gibi cevaplardan biri. saygı duydum. direct e gelince kendilerini ifade tarzları hoşuma gidiyorbence acımasız olamamak gerek .en azından bir fark ifade ediyorlar.
  • likablegirl • 1 Eylül 2005 20:48 • #483834
    Bence geleceği olan bir grup... Sanki Kurban'ın varisi ama kurban başkaydı bilmiyorum .. Ama gelecekleri parlak :)
  • drmmrfly • 1 Eylül 2005 21:23 • #483835
    evet kurban baskaydi. ben direc-t´le ikisini ayni kulvara koymam. direc-t daha farkli. bunu müzisyenlerin calis tarzindan cok iyi anlarsiniz. özellikle de davulcularin. direc-t´in bateristinin tinilari cok farkli. ve iki albümü de dinlemis biri olarak ilk albümü daha basarili bulduumu soylemeliyim
  • miami_karpuzu • 2 Eylül 2005 01:06 • #483851
    bulutsuzluk ozlemine benzetemedim.kendi tarzlari var sonucta tam genclik grubu gibiler simdi.kurban bi 2 senedir olgunluk donemindeydi.kurban hircindi sevimli degildi.olgundu.sevimli degildi.kurban da anadolu ezgileri vardi.cahit berkay falan onlarin cok etkisi var.bunlar sevimli.kizlar ay direct cok şekeer diye geziyor.kurban yalan sarkisini bole cok seker falan buldular ya sertte onu tekrar solediler daha sert solediler biz bole seker degiliz sertiz biz dediler.direct seker olmak hosuna gidiyo alex haric tabi. smells like teen spirit i solemisler gecen konserini verdi trt2 iyi solemisler helal olsun.ama kurban kadar basarili olurlar.megadethe metallica ya alt grup olamazlar ama. kurbani bile yuhladilar metallicadan once.
  • tombi • 2 Eylül 2005 17:58 • #483896
    tabi kurban başkaydı ama bunlar da çok başka...valla çok kendilerine has bir tazrları var..özellikle vokal muhteşem yani..şarkılar hem ğlenceli hem de damar olanlarda var.ama bencede ilk albüm çok daha iyiydi.2. albümde bayık şarkı var bikaç tane..