-
simdi ben dumanin son albumunu dinliyodum.ozgurlugun ulkesi diye politik amerika karsiti bi sarki yapmis.cok pis laf sokuyo amerikaya.dinledim bitti. rockncoke reklami gordum.aklima geldi duman ilk rockncoke da cikmisti.nasil is bu.
kimlerdensin onlardan mi petrolden mi savastan mi ha soyle bana.
simdi burda dumana laf sokalim falan diye acmadim ben bunu da acayip uyuz oldum.severdim kendilerini takar dinlerdim.
-
aa bak o şarkıyı ben de dinleyip beğenmiştim.ama o tarafı hiç düşünmedim.tutarsızlıklar işte:))
acaba gruba aletedevat lazımda ,paraya ihtiyaçları var da nereye olsa çıkarız mı diyolar:PP
ama cidden garip...
-
dogru duzgun muzik yapcak adam yok mu su ulkede.barışarocktada cikiyolarmis bi de.barisarockin b.k unu cikarmislar.athenada cikmis galiba barisarock ta onlarda cikti rockncoke a hemde 2 kere bu sene cikmiyolar heralde.
-
allaaaaaaaaaaaaahhhhh athena demeyin bana......
banu alkan bile daha iyidir:P ya hele o gökhanmı ne karın ağrısıysa onlarda napıcaklarını şaşırmışş.ünlü olmadan önceki albümü dinleyen varsa görüşlerime katılıyodur kesinlikle.herifler harbi metal yapıyomuş ,şimdi??
lalalala holololoyla götürüyolar olayı.birde burakı saflarına çekip türkiyede adam gibi müzik yapan bikaç gruptan biri olan kurbanı da dağıtmadılar mı???
tutmayın yaa beni.kulislerini bombalıyim.gökhanın memesindeki piercingi çekip parçalıyim.gitarlarını kafalarında parçalıyim.üstlerine tazikli su sıkıyim.gökhan tarz yapçam diye yaya yaya şarkı söylerken ağzının ortasına kusıyimm.ooooooooohhh be rahatladım cidden.diyceğim o ki şuursuz bunlar.şov yapçak yer arıyo iştee
-
ben tarlaya ektim sogan sarkilarini hatirliym.sov yapcak yer ariyo ama izmirde fuarda konserler oluyo fuar zamani orda cikmislardi.ben bakmistim biraz.orda uzun sahne vardı rahat rahay sovunu yapardi tek basina istese.oraya cikmiyodu. ben athenanın elemaniyim orda sarki solemem gibi bi sey soledi.orkestranin yaninda solemisti. benden aferimi almisti.
-
asıl olay para değil mi?
ben de kaan'ın bir röportaj da "ben seattle dayken işte nirvana falan" diye zırvaladığını duymuştum.ayrıca bu adamlar para için iki dakkada satmadılar mı caaanım tarzlarını.köprüaltında kayboldu duman
-
bu dumanın ilk politik şarkısı değil bunu biliyorsunuzdur ve bence yaptıkları en güzel politik şarkı olmuş..........
özgürlüğün ülkesi....
-
ilk evvel şunu deyim miami karpuzu deyince aklıma pamela andersson ve sahil güvenlik geliyor ki biz buna sahil muhafaza deriz , o miami karpuzunun Türkiye sahiline gelmesi durumuna ise allah muhafaza deriz
insanlar müziği profosyonel olarak yaparlar dostum bazende. bazen amaç para kazanmaktır. sen bilemezsin o adamın sigarasız kalışını bunun bedelini de sen bilemezsin.
bizden olan iyi olmayan kaka dediğiniz sürece belkide insanlar saflarını belirtmeye çekinecekler.
ayrıca athena barışarock da yoktu olsaydı ne güzel olurdu
-
Müzikle ideolojiyi neden kaynaştırıp zorunluluk haline getiriyosunuz ki , dumanı müzikal olarak seviyosan dinlemeye devam et , adam faşo diye sen de faşo olcak diğilsin , bırakın böyle şeyleri
-
kurbanın bir röportajında politik bir duruşunuz var ama rock'n coke ta konser verdiniz diye bir soru vardı.deniz şöyle cevaplamıştı:
deniz:herkes bize bunu soruyor.çok eleştirildik bu yüzden.bende coca cola içiyorum.niye kandıriyim milleti.sigarı içmiyoruz.tütüne karşı konser veririz ama marlboro'ya karşı değil...
BENCE olay budur....