Bir okudum yukardan aşağıya ne var ne yok diye...Başlıkla alakası yok konuştuklarınızın ancak atışma yapmışınız.Topic'i açanda olayı bırakmış atışmaya girmiş.Neyse konuya dönersek MFÖ nın popüler müzik yaptığı kesin yalnız onları asla pop müzik kefesine koymamak lazım çünkü günümüzde pop yapan insanların müziklerinin kalitesizliği pes dedirtiyor.Bu adamlardan hard rock bekleyen yok zaten onlar yerlerinde diğerlerinden ayrı tüm Türkiye'de eşleri olmayan bir grup.Her zaman dinlenebilecek müzikleriyle daima varolacaklar.Bu arada keşke yeni birşeyler üretebilseler :)
aslında senin dediğ*in gibi pop muzik populer muziktir ancan ulkemizdeki pop müzik popüler muzik değil hafif batı sound lu bilmemne muziği dir(vallaha ben ahmet san ın yalancısıyım o oyle demişti). olay bu. ulkemizde bir gun rock pop muzik haline gelse kimse rock artık pop(popüler) oldu demez. daha insanımız pop ne onu bilmiyor cunku.
evet gerçekten grubun bütün üyeleri çok iyi. bi kere izmir' deki bi konserlerine gündüzden gitmiştim, "yandım" adlı şarkıda bağlama çalan abi antrenman yapıyordu sahnede, 2-3 arkadaş kendimizden geçtik dinlerken valla.