Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TAKVİM GAZETESİNDE MANŞET ROCKNCOKE :p

• death_glory • 7 Eylül 2005 01:55 • #484355
    Rock festivalinde ilginç eğlence...

Rock'n Coke Müzik Festivali'nde, zombiye benzeyen müzisyenlerle eğlenen gençler, kendilerinden geçti

Eğlenceye bak!

İstanbul'daki Hezarfen Havaalanı'na kurulan çadır kasaba, üç gün boyunca rockseverler ve onların efsane müzisyenlerini ağırladı. Dün son bulan Rock'n Coke Müzik Festivali'nin ikinci gününde, dünyaca ünlü iki rockçının konseri vardı. Müziği kadar dövmeleriyle de ünlü Korn, şarkılarına başladığı anda gençler adeta transa geçtiler. Çığlıklar atan, kendini yerden yere vuran, garip sesler çıkaran rockseverler, yıllardır büyük sabırsızlıkla bekledikleri The Cure'nin sahneye çıkmasıyla ise, kelimenin tam anlamıyla kendilerinden geçtiler. Cure, korkunç makyajı ve saçlarıyla şarkılarını seslendirirken, eğlenen gençlerden bazıları sara krizine tutulmuşçasına garip davranışlarda bulunmaya başladılar. Gençlerin gözlerinden okunan duygu ise, eğlenmenin verdiği keyiften çok, isyan ve nefretti. Elvis Presley'in de rock müzik yaptığını söyleyen vatandaşlar, "Ancak onun müziği kimseyi böyle korkunç hale getirmiyordu. Ya bunların yaptığı rock değil ya da bu işte bir gariplik var. Gençlerin bu halini görünce gerçekten üzüldük" yorumunda bulundular.

rockncoke rock festivali diğildir; elvis rocknroll yapıyodu, bu rock'la aynı şey diğil.
  • Paşam • 7 Eylül 2005 04:55 • #484359
    her sene aynı dangalak yorumu yapan bir gazete çıkıyor
    seneye alanda çiftleşelim daha bi ilginçlik olssun
  • HayalPerest • 7 Eylül 2005 10:09 • #484370
    gazetenin yaptığı yorum gerçekten ahmakça. bir de böyle kendi fikirlerini "vatandaşlar böyle dedi" diye sunduklarında iyice delleniyorum. düşünsene hanım teyzenin biri gitmiş konsere takvim muhabirine diyor ki "evladım gençken biz de elvisle eğlenirdik ama böyle yapmazdık. vah vaaah! en fazla twist yapardık" falan diye demeç vermiş. olacak iş mi?

ama şunu da söylemeden edemicem, rock müziği kafa sallamak zanneden zihniyetin de takvim yazarlarından farkı yok gözümde. müzikle kendinden geçmekten çok kendinden geçmek isteme gibi geliyor bu hareketler bana...
  • pesimist • 7 Eylül 2005 11:37 • #484374
    rock müziği kafa sallamak zanneden zihniyetin de takvim yazarlarından farkı yok gözümde. müzikle kendinden geçmekten çok kendinden geçmek isteme gibi geliyor bu hareketler bana...

işte olayın özü budur kardeşim...

tamam müziğe kendini kaptırırsın başlarsın içinden geldiği gibi hareketler yapmaya...
    ama o kadar acaip manzaralar oluşuyorki millet zaten ex ile ot ile kendinden geçmişçe o hareketleri yapıyor müzik olsada yapacaklar olmasada sadece müzik onlara eşlik ediyor...

ama ne yaparsın...

saygılarımla
    pesimist
  • miami_karpuzu • 7 Eylül 2005 13:48 • #484382
    rock ve metal muzik kotudur seytan icadidir.
  • ReFLeKS _GİTAR • 7 Eylül 2005 14:00 • #484383
    rock ve metal muzik kotudur seytan icadidir

bn buna hade len derim

ayrıca gazte hbr yapim derken sçmış
  • ibanetze • 7 Eylül 2005 14:16 • #484384
    oluyo tabi böyle şeyler arada...

ne diyceksin arkadaş,adamlar haklı :)
  • re-arranger • 7 Eylül 2005 15:46 • #484392
    tamam müziğe kendini kaptırırsın başlarsın içinden geldiği gibi hareketler yapmaya...
    ama o kadar acaip manzaralar oluşuyorki millet zaten ex ile ot ile kendinden geçmişçe o hareketleri yapıyor müzik olsada yapacaklar olmasada sadece müzik onlara eşlik ediyor...

doğrudur.
    evet o ex ot falan çeken arkadaşlar için çalan müzik fazla birşey ifade etmiyo zaten.
    ama ben bi fıçı bira içsem o kadar eğlenmezdim herhalde.
    ya da 3 litre şarap.
    ki bunlar yaptığım şeyler.
    club takılcaksan iç de.
    napıyosan yap.
    punk ya da numetal takılıyosan.
    hoplıyıp zıplayarak eğlen.
    çok daha iyi.

gazete harbiden saçmalamış yani bu arada.
    biz rock ya da metal dinleyenler neyiz?
    Manyak mıyız, deli miyiz, çılgın mıyız?
    Saçmalık
  • death_glory • 7 Eylül 2005 16:56 • #484401
    açıkcası gazete çok da haksız diğil, konseri izlemedim ama, insanların birbirine çarpıp, sağa sola vurup, bundan zevk alması bana da aptalca geliyo; hayır bi de bunu müziğin bi öğesi gibi görüyolar, herkes işin içinden sıyrılıyo soona gene heavy metal günah keçisi oluyo! hem öyle şekilden şekile girerken müziği nasıl hissediyolar anlamıyorum, müziğin ritmine uyarsın tamam da; baterilen yarış mı yapacaan:P bu yapılanların müzikle hiçbir alakası yoktur! eski kafalıyım belki ondandır:P anlamıyorum bunları, naapalım bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler:))

ama isteyen istediği gibi eğlenir, gazetenin bunu konu edinmiş olması da tamam ama insanları bu kadar aşağılamak da ne oluyo? 'sara krizine tutulmuş gibi' ne demek ya? ben ordakilerden biri olsam dava açardım bu gazeteye, haklı bile olsa haksız duruma düşürmüş kendini.

ya şimdi rakınkokcuları savunma gibi bi niyetim yok ama olaya bakın; sözde sosyete barlarında eğlenen insanlar nasıl peki? adı 'dans' olan eğlencenin ayakta seksten farkı yok, hey yavrum hey kimin eli kimin cebinde belli diğil:P ama bunlar zaten olması gerekenler, çünkü biz uygar bi ülkeyiz ab'ye de gireceeez ya ondan... neyse ben sustum!

• -TeUFeL- • 7 Eylül 2005 17:10 • #484403
    çok doğru kim ne yaparsa yapsın metal müzik döt altına gidiyor...