Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TAKVİM GAZETESİNDE MANŞET ROCKNCOKE :p

• punk_girl_punk • 8 Eylül 2005 00:04 • #484443
    gülmekten yarıldım bu ne ya artık ciddiye almıyorum böyle gazeteleri
  • re-arranger • 8 Eylül 2005 00:18 • #484447
    açıkcası gazete çok da haksız diğil, konseri izlemedim ama, insanların birbirine çarpıp, sağa sola vurup, bundan zevk alması bana da aptalca geliyo; hayır bi de bunu müziğin bi öğesi gibi görüyolar, herkes işin içinden sıyrılıyo soona gene heavy metal günah keçisi oluyo! hem öyle şekilden şekile girerken müziği nasıl hissediyolar anlamıyorum, müziğin ritmine uyarsın tamam da; baterilen yarış mı yapacaan:P bu yapılanların müzikle hiçbir alakası yoktur! eski kafalıyım belki ondandır:P anlamıyorum bunları, naapalım bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler:))

seni bilmem ama müziğin eğlencesi bu bence.
    evinde otur dinle o zaman.
    mesela offspringte pogo yasaklandı.
    biz de ortamı terkettik.
    arkadan dinledim.
    "ben bu salak punk müziğinde mi bukadar coştum" dedim.
    orda olmak farklı işte.
    hoplıyıp zıplamak, pogo yapmak tamamen farklı süper acayip bişey.
    anlatılmaz yaşanır.
    he sen zevk almıyosan o senin bileceğin iş.

yani biz pogo yaparken bizi acıyarak izleyen insanlara
    acıdım.

onlar salak salak kafa sallıyolardı.
    ne zevki var bunun.

hem heavy metal de günah keçisi falan olmuyo.
    oluyosa da onu günah keçisi yapanlar fazla önemli, kafamızı yormamızı gerektirmeyen kişiler.
  • death_glory • 8 Eylül 2005 00:32 • #484449
    kişisel zevkleri tartışmayalım; sen de evinde arkadaşlarını topla pogo yap ozaman:D konser heyecanı apayrıdır yaa, off sevdiğin bi grup, yıllarca hayvan gibi bekliyosun, canlı kanlı izliyosun... aynı düşünceleri paylaştığın bi çok insanla birlikte...

rocknroll tarihini araştır, adamın ayağı takılıp da düşse rocknroll yaptı der:P tamam abarttım ama bu böyle, bak adamlar gazetede açık seçik 'rock' terimini kullanmışlar, kimse bunların ayrımını yapmaz, insanlara göre en korkulası müzik de heavy metal olduğundan ona yığılır herşey...
  • re-arranger • 8 Eylül 2005 00:45 • #484450
    kişisel zevk tartışmasını sevmem zaten. ben sadece düşündüklerimi söylüyorum.
    konser heyecanı hakkında çok haklısın
    diğer konuda da haklısın.
    abi Kadir Çöpdemir'in bi programı var Ntv'de böyle sokakta dolaşıyo falan.
    konu müzik. bi kadına soruyo. "rok(aynen böyle) müzik dinleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz" diye.
    kadın da "çok uçuk kaçık, manyak tipler, hiç sevmem" falan diyo.
    E bizim milletin genel düşüncesi.
    bu önyargıyı kıramayız abi.
    çok zor.
  • Ktulu • 8 Eylül 2005 00:55 • #484451
    Kıramayız dersen kıramazsın tabi.
  • miami_karpuzu • 8 Eylül 2005 01:42 • #484454
    slipknot konseri falan izleseler ugur dundari ararlar izinsiz ayin yapiyolar diye.boyali gencler abuk subuk bagiriyo adeta solistin emrinde insanlar kendilerini yerden yere vuruyolar.gibi bu ben uzata uzata yazarim onlarda ole yapiyor zati.komik olan ortada rock muzik yok.falan filan.
  • gokcen • 8 Eylül 2005 21:05 • #484502
    rockn coke dinleyicilerinede bu yakışır zaten.tıp.
  • tuuce • 11 Eylül 2005 01:59 • #484797
    bu bisey degil abi birde takvim gazetesinde bi yaz1lar1 daha var gençler sevisiyor die neler neler demisler ortada sevisen resmi yok sadace öpüsen resmi var :P neler demisler ya g1c1k olduk biz hatta istiklalde herkes sevgilisiyle öpüsceti sokak ortas1nda falan öyle bir eglem yapcakt1k :D
  • grungeforever • 14 Eylül 2005 15:06 • #485028
    Önyargıyı kırmayı neden bu kadar çok önemsiyorsunuz onu anlamıyorum.
    Şahsen salak bi tip karşıma geçip 'sen sataniz misin olm Nirvana (evet nirvana)sataniz olm diyince 'evet satanistim napıyım tipi cevaplar verip karşımdakinin dehşete kapılmasını izlemekten zevk alıyorum.Tabi aileyle karşı karşıya gelmek de iyi değil müzik konusu yüzünden.
  • grungeforever • 14 Eylül 2005 15:06 • #485029
    Önyargıyı kırmayı neden bu kadar çok önemsiyorsunuz onu anlamıyorum.
    Şahsen salak bi tip karşıma geçip 'sen sataniz misin olm Nirvana (evet nirvana)sataniz olm diyince 'evet satanistim napıyım tipi cevaplar verip karşımdakinin dehşete kapılmasını izlemekten zevk alıyorum.Tabi aileyle karşı karşıya gelmek de iyi değil müzik konusu yüzünden.