-
:))))yaw bodom eğer türkiyeye gelsin artık ne olur bilemicem
-
Ben hep diyorum sakalım uzun saçım uzun favorim uzun , yoldan geçerken millet aha satanis demiyosa ne olayım...bu daha 10 yıl en az böyle gider bu ülkede...
-
death_glory tebrikler iyi yakalamış ve iyi yorumlamışsın..
bencede rock"n coce bir rock festivali olamaz...
ceza karargah rap yapıyomuş zaten....
yaşasın barışarock... yardımlaşarock...
-
Göbek mi atacaklarmış KoRn u Offspringi dinlerken millet...
Haberi hangi editör yazmış öğrenebilir miyiz? O bize bir şaka yapmış biz de ona bi şaka yapalım ne dersiniz arkadaşlar?
-
kıhkıhkıhhh! yaşasın kötülük:P
yapalım la, napcaz? toplanıp bi sataniz ayini yapalım, görüntüleri de yollayalım ona, aramızda sataniz de varmış bak nasıl olsa:PPP
-
abi yorum dehşet yaa valla ben bö le şey görmedim nese ehueheeee canı sıkılan birinin bu yorumu okuyup neşelenmesi gerek :D hangi editör yazmış bu saçma yazıyı acaba
-
Evet nolmuş dinine sıkı sıkı bağlı bi satanistim ben nesi var bunun :Pp ? hepimiz din kardeşi diğilmiyiz :ppp
-
Editörü YardımlasaRock Konseri ne çağıralım :D
-
abi bi de festivalde nerde tip insan var onun fotosunu koymuşlar millet iyice laf yapsın diye..rockncoke'a öcüler festivali gibi bakıyolar abi..rezillik..
-
editörün muhtemelen
yardımlaşarock"a yapacağı yorum...
4-5 gencin kurduğu ilginç müzik grupları kulak zarlarının ırzına geçicek şekilde şarkılarını çaldılar...
seyirci ise azibendi tarikatı gibi kafalarını sallayıp taklidini uzay filmlerinde gördüğümüz tuaf sesler çıkarıyolardı...
konser alanındaki herkes siyah giyinmişti her halde birisinin ölüm yıl dönümüydü...
haa unutmadan birde gruplar çok hızlandığı sırada seyirciler kavga etmeye başlıyodu grup yavaşlayınca kimse bişey olmamış gibi yine kafalarını öne arkaya sallamaya başlıyolardı... (pogo)
KaRaBuLuT