Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

çilekeş i bileniniz var mı ????

• bigbooots • 26 Eylül 2005 15:41 • #486079
    ankara dtc'da okumuş bunlar..
  • likablegirl • 26 Eylül 2005 16:30 • #486080
    çok sevdim ben bu grubu yok ve ve yetmiyor şarkıları çok güzel :)
  • _betrola_ • 26 Eylül 2005 17:28 • #486084
    yok şarkısını bi gönderin yaw..
  • grungeforever • 27 Eylül 2005 17:52 • #486146
    Aç kral'ı on dakkada bi yayınlanıyo.
  • psycho_cat • 29 Eylül 2005 23:25 • #486287
    simdi bu genclik metal felan dinliyor ya kralda cikiyor diye elestirirler bence gayet güzel.. elestirmeden önce ayni kalitede birsey yapip yapamadigimiza bakalim sonra yerelim di mi.. gayet güzel sarkisi ayrica elemanlardan biri uludagdan bildigimce takdir ediyoruz basarilarin devamini diliyoruz. ayrica la size inat kralin ihalesine girip krali alip tüm metal gruplari her 5 dakikada bir cikarmazsam kliplerini muhahahah
  • pollymolly • 29 Eylül 2005 23:38 • #486289
    yap da sonra oda pop salağı gibi olsun..insanlar klipleri falan görünce ööüü yinemi yaw desinler..valla ben izlemem de dinlememde kraltv rock müziği bozar..tamam müzik evrenseldir ama hepsinin de yeri vardır..olmaz..çilekeş çıkmasın kralda falan..
  • psycho_cat • 30 Eylül 2005 00:22 • #486294
    tamam da dostum cilekes petek dinçöz gibi para vererek krala çıkacak kadar zengin degil ..cıkarıyorki belli rant icin tuttuklari icin cikariyor. ona bakarsan dream de paso lise terk denen hırbo grubu cikariyor ve dumanı vs.. ne bulursa koyuyor. ama dream olunca ses cikmiyor. o insanlarda kaset satmak zorunda cilekes yani bu yüzdende daha genis kitleye hitap etmeleri lazim. bunu da kendi isimlerini sık gündeme gelip duyurarak yapabilirler. ve birsey daha cok rahatsız olan zaten acmasin krali ya.. zaten kral acip her 10 dakkada bir ciktigini gören insan zaten onu seyrediyor demektir. haksizmiyim?? e ozaman elestirmesin krali veya ne bilim baska seyi. mtv de ısıtıp ısıtıp foofighters gösteriyor ya da audioslave.. ama bi kiside foofgihters kötü demiyorki ya da digerleri?? sence cifte standart dönmüyormu
  • Kkero • 30 Eylül 2005 09:04 • #486312
    petek dincoz para vererek cıkmıoki can tanrıyar denen adamın cok buyuk bi prestiji var
  • psycho_cat • 30 Eylül 2005 09:26 • #486313
    petek dincöz derken neyi kastettigimi anla.. can tanriyarin prestiji varmis ya kim o adam sence??? parali bi adam iste o yüzden prestiji var... kac kez listelerde bir numara olsun diye para yedirdigi biliniyor krala.. prestij mrestij degil...hatta baya bi takip etmistim ben murat gögebakan ilk sıralardayken birden top 20 de 18 mi ne düsmüstü e bu adamin kaseti 1 günde hadi satmadi diyelim diger önüne gecen 17 kisininkimi satacagi tuttu?? bu isler paraya bakiyorrr
  • SimsiyaH • 30 Eylül 2005 18:14 • #486362
    evet Y.O.K. parçasını çok sevdim..ayrıca görkeme de aşık oldm ;)