-
bugun cilekes vardi ankarada size inadima gittim biletler 10 ytl imis bende de 8 ytl vardi almadilar iceri ehueueu :)
-
ah a.q yaf dün eskişehirde sahne aldılar ve dibimde olmasına rağmen gidemedim:S
ama bi saat durmuşlar_küselmiymiş e tapi ki!
-
bence kurbanla kıyaslanamaz
-
kıyaslanamaz tabe kurban mı kaldı
-
dimi... o da işin ayrı bi tarafı tabi..
-
ya herseyı bı kenara bırakıp adamlar hırsız gözaltı sarkıları slipknot confescion la aynı
-
waLLahi heLAL oLsun adamım.Ben mp3 yaptırmıştım yazın.ÇİLekeş,DeJa Vu,Dİrec-T,Zardanadam.Sagopa faLAn..En çok da Çİlekeş dikkatimi çekmişti.O gunden bu yana paso dinLiyorum zaten rockı çok seviyorum.Ama Şu gözaLtı yı bi türLü anLamıyordum.Hehehe şimdi sözLerini okuyunca kendime çok güLdüm:)Süpersin ya sagoL kanku.Hadi kib.ÇiLekeş i sevmeyen varsa geLsin sevdireyim:)
-
çiLekeşi çok severim ama Kurbandan daha fazLa değiL.Hem şimdi bu cümLeyi nikine uygun bir şekiLde söyLeyebiLrdim bak:)Kurban kadar iyi oLamaz canım.Ama grubun böLünmesine haLa yas tutan bir tipim.BEnce süperLerdi.GerekçeLErini çok saçma bıLduğumu söyLeyebiLİrim.Tam bir geLecek görememeLErinden ötürü grubu bozmuşLAr:(
-
bence de özenti yok.Hem adamLar o kadar kasıp aLbum yapmışLAr ne diye burun kıvırıyorsunuz ki bence harika bir aLbum oLmuş.En çok siyah adLı şarkısını seviyorum sonra da hepsini seviyorum işte:))))Kurar da harika bak:P
-
hoho ora da doğru.Abicimben kurban ı istiyorum ya.AYrıcna tabi ki kıyas yapamazsınız.Kurban ın yeri çok ayrı..