-
abicim ya bana da gönderebiLcen mi o konser görüntüLEri,kargo faLan yaparız??
-
psiko ben seni çok sevdim bak söyLeyim:)Sen şu kraL ı satın aLma işini tam bir karara bağLa sana ortak oLAcağım söz:)MatraX:))
-
aynen katıLıyorum bu işLer boş işLer.AsLında KraL ı faLan da satın aLmayaLım,baksana zaten KraL kro takıLıyor.Bu kanaLın buLvarı çoook farkLı...
-
son zamanlarda ankara'dan çıkan en iyi grup bence.özellikle manga ve deja-vu facialarından sonra...
-
Var keşke bilmesem REZALET!! son zamanlarda çıkan grupların hepsi aynı sözü deiştirerek kullanıyo. MEsela; beni braktılar, yalnız kaldım, tek başımayım, sokaklar karanlık nerde belediye!!! OFFF ne bu ya biraz yaratıcılık. bu arada vokal de iş yok. At vokali gitsin. n00b bu Çilekeş manga vs yeni ezikler.
-
hadiya!!
-
öyle deme bence deja vu ve manga iyiLer hatta şu anda manga dinliyorum.YaLan:)iyi kaL
-
de-javu iyi evet süper muhahah (10 kisilik bir arkadas grubu ayni anda gülüyor) ya konu onlar degil cilekes. ve konuyu artik kapatin sıktı yeterince baydi zaten. cilekesi seven vasra dinler sevmeyen varsa da dream-tv yi acmaz dinlemez bukadar
-
evet sözleri çok basit olmuş.
ama müzikleri hoşuma gitti.
ilk iki şarkı ve siyah güsel bence
-
dün gece dream teve deydi
tek kelimeyle -faraş-