-
arkadaşlar bakıyorum linkin park ve offspring hayranlıgı yüksek seviyede.acaba neden diye kendime sordum.peki siz hangisini neden ve hangi şarkılarını begeniyorsunuz??
-
linkin park, bütün albümleri...
-
offspring
hemen hemen hepsi.ama en çok lightning rod
-
Valla ben offspringi vokalinin saçı sarı diye linkin parkıda fıçı fıçı var diye seviyorum..
-
Nofx haklı, Dexter'ın saçları Offspring'i sevmemde en büyük etken....
Soru çok aptalca. Linkin Park iki tane birbirinin klonu albüm çıkarmış (re-animation'ı falan albümden saymıyorum), aptalca duygusal sözlerle kendini sorunlu sanan ergenlerin dikkatini çeken, pazarlama hileleriyle dolu, müziğe hiçbir katkısı olmayan bir grup.
Öte yandan Offspring 20 yıldır bu işe gönül vermiş, "ay ben punkım, sert müzik yaparım" havalarında olmayan, her ne kadar az satsa da kendi bildiği yoldan şaşmayan (bkz, Splinter), punk müziği popüler kültüre taşıyan, canlı performansları mükemmel olan, Linkin Park'ın aksine bilgisayar hilelerine, doğal olmayan seslere başvurmayan, olağanüstü olmasa da işini hakkıyla yapan bir grup.
Çok ciddiyim tarafsız yazdım, zamanında ben de LP sevecek kadar salaktım. İnsan gençliğinde (gençlik derken 12-13 yaş) biraz salak oluyor.
Aslında çok büyük bir Offspring hayranıyım, forumdakiler bilirler ama Offspring'in çok iyi olduğunu savunmuyorum. Sadece seviyorum, öyle şarkıları var ki, sanki ben bestelemişim, önceden duymuşum gibi hissediyorum. hatta bazen sadece benim için bestelenmiş gibi geliyor bana. neyse...
-
pardoon, 2 tane aynı mesaj olmuş...
-
Bence kestane diyerek topicteki sorunun çok alakasız olduğunu söylemek istiyorum.
-
oohhoooo l.p. nerde offspring nerde. l.p. offspringin yanından bile geçemez...
-
ne alaka valla topic..
greenday - offspring karsilastirmasi olsa güzel olurdu.. ben gencligimde offspring faniydim ama greenday in anlattiklarina bakin bi de offspring in..ozellikle greenday son album harika savaş karşıtı sozler, punkta somuru savas savunulur mu bknz offspring - tahran cok eski bi sarki ama.. biri de az satsin onemli degilmis son zamanlarda offspring icin, bknz album americana 98deydi o zamandan bu yana dinlemiyorum offspring acikcasi punk degil artik yaptiklari müzik.. populer olunca gelen paralar tatli geldiki devam ettiler bu tarz pop punk sarkilara ama noldu populerligini de yitirdiler,bana hep ruhunu seytana (pop) satmis adamlar gibi gelirler..smash, igniton, ixnay hala tüm sarkilarini ezbere bilirim.dertliymisim be;)
-
ben klonu mlonu bilmiyorum ama bence linkin park cok agır basar.özellikle solistlerinin gırtlagı harika.manyak anırıyo