-
"Nofx haklı, Dexter'ın saçları Offspring'i sevmemde en büyük etken....
Soru çok aptalca. Linkin Park iki tane birbirinin klonu albüm çıkarmış (re-animation'ı falan albümden saymıyorum), aptalca duygusal sözlerle kendini sorunlu sanan ergenlerin dikkatini çeken, pazarlama hileleriyle dolu, müziğe hiçbir katkısı olmayan bir grup."
12 13 ken dinliyodum demişsin ama ,
Birisi bi grubu sevmesindeki büyük etkeni yaptıkları müziğe diilde saç baş olayına bağlıyorsa o kişinin yaşı 12 nin üzerinde diildir bunu öncelikle belirtiyim.
ayrıca bu kadar millet salak mı İnkin parkın albümleri aynı olsa ayırt edemicek kadar.müziğe hiç bir katkısı yok diyosan zaten müzikten anlamadığını en başından belli ediyorsun demektir.
Kaldıkı soru zaten öylesine laf olsun diye sorulmuş.
Linkin park dinliyoruz tabi offsprinde az çok biliniyor.
Karşılaştırma yapmak çok saçma çünkü daha aynı akım içerisinde bile diiller..
-
prenses, ironi diye birşey vardır. Eğer orada şaka yaptığımı anlamadıysan ki senden başka yok zaten senin yaşını bilemem ama zeka yaşın en fazla 8'dir.
Ve bu millete gelince, evet ayırt edemiyorsa öyledir. Eğer Linkin Park'ı çok büyük bir grup olarak görüyorsan üzgünüm ama sen müzikten anlamıyorsun ve müzikten anlamadığın kadar espriden de anlamıyorsun. Senin yerinde olsam daha fazla aptal gözükmemek için (böyle birşey mümkünse) çenemi kapatırdım. Ha, yok ben uzun cevaplar yazıp, ah ne güzel laf soktum diye kendimi rahatlatırım diyorsan, buyur, benim bir itirazım yok.
-
bencede offspring
-
linkin_park mı yoksa Offspring mi???
ibrahim tatlıses mi tarkan mı??
-
linkin parktan artık nefret ediyorum..
törn teybıl hadisesini abarttılar,,bi de nu-metal diyolar kendilerine..
hem bi de repçiyle düet flan yaptılar iyice battılar,,
ama hakkını yemiyim,,eskiden severdik kendisini 13-14 yasındayken:))
offspring iyidr güzeldr de onlar da piyasa carkının içinde fazlaca dönüyolar artık be..
-
ibrahim tatlıses mi tarkan mı??
tupac mi metallica mı? evet daha güzel oldu :-)
alakasız(gitar bas bateri olması aynı olduğu anlamına gelmez) iki tane müzik türünü yapan grubu karşılaştırmanın anlamı yok.
-
Tabıkı Lp.Ama the offspring daha kaliteli ve eski grup.2side iyi ya.
-
Ben orda şaka yapmıştım deyip geri adım atmak ne kadarda kolay..
seninle uzun uzun tartışır dediğin gibi çok güzel lafta sokardım ama böyle birşey olması için en az Beyinsel olarak büyüyüp benim yaşıma gelmen gerekirki bu da bu şartlarda pekte mümkün gibi görünmüyor.her neyse Senin gibi Olayı kişiselleştirip başka boyutlara çekmeye hiç niyetim yok.ironi:)Acaba şimdi bana karşı savunduğun müziklerede ilerde çok aptalcaydı diyecekmisin ki emenim diyeceksin bu yüzden sana laf anlatmaya çalışmakla vakit kaybedemem..nasılsa sen bi zaman sonra dinlediğin müziklerin kalitesini anlayabiliyorsun..:)
-
Amon Amarth - Pursuit Of Vikings
:)
-
PreNseS_
BEnce fena zıçtın bence ufak ufak kaçıver.Daha şaka ile gerçeği ayırt edecek zeka seviyesine ulaşamamışsın.Bence sen kıvırıyorsun..Valla ilk yazdığına bayaa kopmuştum buna iki katı koptum :)) valla sağolasın ;) sizde olmasanız bu sitenin girilesi yok sağol coni;)