-
Nikini ilk kez gördüğünüz adamlara cevap verirken iki kere düşünün çoğuna oturup ciddi ciddi cevap yazmak bile gereksiz.
Bu arada bayadır nofx gözükmüyodu forumda iyi olmuş.
-
böyle sorular hiç bir zaman cevaplanmaz çünkü her ikiside farklı şeyler yapıyor.ikiside iyidir.ama lp bi başka tabii.
-
Senin adın maydonoz filan galiba...
Sırf topic e şu arkadaşı kollamak için girdiğin bariz belli ki linkin parktan offspringden tek kelime bile etmemişsin..bu sitenin yaş ortalamasını merak etmeye başladım sayenizde:)
Kopmaya bahane arayanlar için söylenen her söz yeterlidir bu benim sorunum değil.
Evet geyik için uğrayanlar için iyi bir bahane aslında..
-
1.benim bu sitede 1-2 tane görüştüğüm arkadaşım dışında tanıdığım yok kanımca çoğuda eziktir..
2.Offspring dediğin grubu sen daha ilkokula giderken biz kasetlerini alır dinlerdik.Pardon anaokulu;)Burdaki 100. offspring topicidir ayrıca..
3.18 yaşında birisinin yaştan bahsetmeside ayrı bir incelik ve hatta bu kişinin daha şaka ile gerçeği ayırt edemeyecek zeka seviyesinde olduğu düşünülürse..
-
direk linkin park diyorum ve offspring diyenin alnını karışlıyorum
-
prenses, eğer "laf sokmanın" zeka ürünü birşey olduğunu düşünüyorsan durma. Yine de eğer hala de bağlacının ayrı yazılması gerektiğini anlayamadıysan zeki olduğunu düşünmen saçma olur.
-
linkin park...su kendilerini rockciyiz die gecinen grup deiyilmi...onlar rockciysa cezada rockci...alla alla..
-
tabi kiii... Metalika.
-
placebo alalala ya
-
hay sizin hepinize ...